....

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

 

 

Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αρ. πρωτ. 819                                                                                               

 

Αθήνα, 03-08-2018

 

 

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για Εθελοντές Πυροσβέστες

 

Με αφορμή τα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που λαμβάνουμε από συμπολίτες μας, από όλη την Ελλάδα, από την ημέρα που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, ζητώντας να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να γίνουν Εθελοντές Πυροσβέστες ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι:

 

  1. Αναλυτικές πληροφορίες για την διαδικασία κατάταξης στο Πυροσβεστικό Σώμα ως Εθελοντής Πυροσβέστης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσής μας www.vfu.gr στην ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις» που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα.

 

  1. Για την υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να απευθύνεστε στις Επαγγελματικές και Εθελοντικές Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος σε όλη την Ελλάδα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

 

  1. Η ιδιότητα του Εθελοντή Πυροσβέστη είναι άμισθη, επιφέρει υποχρεώσεις, ευθύνες και δεσμεύσεις, και απαιτεί την αφιέρωση από τον προσωπικό χρόνο τουλάχιστον τριών οκταώρων κάθε μήνα για εκτέλεση βάρδιας στον Πυροσβεστικό Σταθμό ή στο Κλιμάκιο όπου θα ενταχθείτε.

 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους όσοι επικοινώνησαν μαζί μας αυτό το διάστημα, εκφράζοντας την συμπαράστασή τους τόσο προς τους Επαγγελματίες και Εθελοντές Πυροσβέστες όσο και προς τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής, καθώς και όλους όσοι μας εξέφρασαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν στην επιχείρηση κατάσβεσης.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου 

της Π.Ε.Ε.Π.Σ. 

 

Τηλ. επικοινωνίας: 

Πρόεδρος Σεραφείμ Τσιουγκρής  6980360855 

Γεν. Γραμ. Δημήτριος Ζέρβας 6945291080

Σχόλια - Facebook Comments