....

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ

- Αξιοποίηση και ελπιδοφόρα εμφάνιση νέων παικτών

Την 6η κατά σειρά νίκη σε αγώνα του πρωταθλήματος της Β΄  ΕΚΑΣΚΕΜ πέτυχε το περασμένο  Σάββατο, 15-11-2014, η ομάδα Basketball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών». Αυτή τη φορά η ιστορική ομάδα των Γιαννιτσών νίκησε εκτός έδρας τον «Α.Σ. Κολινδρού», με σκορ 70-42.

Οι  παίκτες  του «Μέγα» από το πρώτο λεπτό του αγώνα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήραν διαφορά ασφαλείας στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο, κάτι που τους εξασφάλισε τη νίκη.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Χατζηαντωνίου είχε την ευκαιρία να αξιοποιήσει όλους τους παίκτες του, με περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρότερους, οι οποίοι το ανταπέδωσαν πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, δίνοντας έτσι ελπιδοφόρες υποσχέσεις για το μέλλον.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Χατζηαντωνίου δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίχτες μου για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν σήμερα και κατάφεραν για την ομάδα μας την 6η κατά σειρά νίκη στο πρωτάθλημα που συμμετέχουμε. Μπήκαμε δυνατά και συγκεντρωμένοι από την αρχή στο σημερινό παιχνίδι ελέγξαμε όλες της φάσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποκτήσουμε από το πρώτο δεκάλεπτο μια διαφορά 16 πόντων. Είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω και να αξιοποιήσω όλους τους παίκτες μου δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους νεαρότερους, οι οποίοι ανταπέδωσαν την εμπιστοσύνη αυτή με την πολύ καλή και ελπιδοφόρα εμφάνισή τους. Από αύριο το μυαλό μας και η επικέντρωση της προσοχής μας είναι στην επόμενη αγωνιστική στο παιχνίδι στην έδρα μας με τον «ΓΑΣ  ΕΔΕΣΣΑΣ  2011».

 

Τα δεκάλεπτα : A΄04-20 , Β΄14-16 ,Γ΄08-22, Δ΄16-12.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κ. Χατζηαντωνίου): Στόϊτσης 17(1τρ.), Δεμερτζής 9, Πατσιάνης 4, Βασιλειάδης 8, Φαρδέλας 6, Πανόπουλος,  Παπαίδης 6, Μπογδάνης 11(1τρ.), Καρυπίδης 4, Μόσχου, Καρύπης 2, Αργυρόπουλος 3.

 

Α.Σ.ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ(ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Κοντονώτας 4, Τσαγκαράκης, Παπαοικονόμου 5, Πάσχος 10, Μπιζάκης, Πάσχος Αθ. 7 (1τρ.), Χρυσάφης 10, Κοίλιας 6, Κανουρας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments