....

ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ 8α ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΑ 2016 ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΗΜΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (VIDEO PHOTOS)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή ημέρα της Αγίας Βαρβάρας τα 8α Ρακοκάζανα 2016, η γιορτή τσίπουρου στο χωριό Άγιος Παντελεήμονας του Δήμου Αμυνταίου του Ν. Φλώρινας.

Η γιορτή αυτή είναι πλέον  θεσμός για την περιοχή, και προβάλει το περίφημο κρασί και τσίπουρο που παράγουν οινοποιοί σε όλη την περιοχή.

Εμείς ως TASTV.GR βρεθήκαμε και καλύψαμε με την κάμερά μας τις εκδηλώσεις των χορευτικών που έγιναν το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του χωριού, με την συμμετοχή 13 και πλέον χορευτικών συγκροτημάτων από περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και πάρα πολύς κόσμος, όπου γεύτηκαν το τοπικό τσίπουρο και τα νόστιμα εδέσματα που προσέφερε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος, 

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Θεοδώρου Απόστολος ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμο Αμυνταίου, ο Αντιπεριφερειάρχης της Φλώρινας Μπίρος Στέφανος και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σέλτσας Κων/νος.

Τα χορευτικά συγκροτήματα και οι επισκέπτες πήγαν στα αποστακτήρα του χωριού και διασκέδασαν με τις ορχήστρες χάλκινων στους δρόμους του χωριού.

Δείτε το σχετικό μας 27λεπτο βίντεό μας παρακάτω όπως επίσης και την Πρόεδρο του Συλλόγου Μαρία Λιπίτκα όπου μας λέει δύο λόγια για τον θεσμό αυτό.

 

5/12/16

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments