....

ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΤΕΛ

 

Μία πολλή θετική εξέλιξη υπάρχει όσον αφορά στον τομέα της συγκοινωνίας σε συνάρτηση με την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεργασία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου και του Προέδρου των ΚΤΕΛ κ. Γρηγόρη Γουστέρη, επετεύχθη η δημιουργία δρομολογίων από Θεσσαλονίκη απευθείας για Λουτρά Πόζαρ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Έτσι, όσοι θέλουν να επισκεφθούν τη Λουτρόπολή μας, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μέσω των λεωφορείων των ΚΤΕΛ. Αυτή την πρόταση την είχε καταθέσει ο Δήμαρχος στο πρόσφατο συνέδριο των ΚΤΕΛ όλης της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Λουτράκι.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, τα αποτελέσματα των συνεργασιών και των επαφών αποφέρουν σημαντικά αποτέλεσμα στον τομέα του τουρισμού. Επίσης, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Διοίκηση των ΚΤΕΛ γι' αυτή την πρωτοβουλία.

 

Τα δρομολόγια θα έχουν ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Θεσσαλονίκη – Λουτρά 8:30

Λουτρά – Θεσσαλονίκη 18:00

ΣΑΒΒΑΤΟ:

Θεσσαλονίκη – Λουτρά 8:30

Λουτρά – Θεσσαλονίκη 18:00

ΚΥΡΙΑΚΗ:

Θεσσαλονίκη – Λουτρά 8:00

Λουτρά – Θεσσαλονίκη 18:00

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments