....

ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΦΛΟΡΑΛ ΣΑΚΑΚΙ ΣΤΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΤΖΕΙΣΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

 

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Στην Ολομέλεια της Βουλής εισήχθη σήμερα το νομοσχέδιο για την αναδοχή και την υιοθεσία παιδιών.

Οπως είναι γνωστό, το άρθρο 8 του εν λόγω νομοσχεδίου δίνει το δικαίωμα στα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να προχωρήσουν σε αναδοχή παιδιού.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφισθεί αύριο με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού και όπως ανακοινώθηκε σήμερα και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία, μετά την και την ανοιχτή τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου τις προηγούμενες ημέρες, υπέρ του επίμαχου άρθρου 8, αποφάσισε τελικά να ταχθεί υπέρ του νομοσχεδίου και του συγκεκριμένου άρθρου.

Στα θεωρίας της Βουλής, όπως συμβαίνει κάθε φορά που συζητείται και ψηφίζεται νομοσχέδιο που αφορά στα δικαίωματα τους, βρέθηκαν εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Άνάμεσά τους και ο Τζέισον Αντιγόνη o οποίος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας αφενός να προσθέσει στην ταυτότητά του το όνομα Αντιγόνη και αφετέρου να διαγραφεί το φύλο του και να αποκαλείται Το Τζέισον Αντιγόνη. Ως προς το δεύτερο σκέλος απέτυχε.

Ο Τζέισον Αντιγόνη ξεχώρισε σήμερα στα θεωρία της Βουλής, όπως και τις άλλες φορές, φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα και ένα φλοράλ σακάκι. Και μια μεγάλη κόκκινη καρδιά στο λαιμό.

Πηγή: Με κατακόκκινο φόρεμα στα θεωρεία της Βουλής σήμερα ο Τζέισον Αντιγόνη [εικόνες] | iefimerida.gr
 

Στην Βουλή βρέθηκαν σήμερα αρκετά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας μεταξύ των οποίων και ο Τζέισον Αντιγόνη προκειμένου να παρακολουθήσουν την συζήτηση του νομοσχεδίου που επιτρέπει
σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς.

Ανάμεσά τους και ο Τζέισον Αντιγόνη ο οποίος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας αφενός να προσθέσει στην ταυτότητά του το όνομα Αντιγόνη και αφετέρου να διαγραφεί το φύλο του και να αποκαλείται το Τζέισον Αντιγόνη.

Ο Τζέισον Αντιγόνη ξεχώρισε στα θεωρία της Βουλής φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και ένα φλοράλ σακάκι καθώς και μια μεγάλη κόκκινη καρδιά στο λαιμό.









 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments