....

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΡΓΩΝ (PHOTOS)

 

 

Διάλεξη από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στους σπουδαστές της Σχολής Ανθυποπυραγών.

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Παπαπροδρόμου πραγματοποίησε ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο», στο αμφιθέατρο της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Τον συντοπίτη μας Αστυν. Διευθυντή  κ Παπαπροδρόμου συνόδευαν δύο στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τη διάλεξη παρακολούθησαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, ο Διοικητής της Σχολής Ανθυποπυραγών Αντιπύραρχος Δημήτριος Καλιανιώτης, τέσσερα στελέχη της Δνσης Πληροφορικής του Α.Π.Σ., Αξιωματικοί της Ακαδημίας και όλοι οι Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί. Η διάλεξη περιείχε στοιχεία για τη δομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη χρήση του διαδικτύου σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο, το ηλεκτρονικό έγκλημα και τους τρόπους ασφαλούς πλοήγησης.

Επίσης υπήρξε ενημέρωση και για το πως μπορεί να συνεργαστούν Υπηρεσίες του ΠΣ με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε προανακριτικές πράξεις.

 

POSTSEP11082 POSTSEP11081 POSTSEP11080 POSTSEP11079 POSTSEP11078

Σχόλια - Facebook Comments