....

ΜΕ ΤΟ «ΔΕΞΙ» ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

Νικηφόρα ξεκίνησε την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, με αντίπαλο την νεοφώτιστη αλλά ιδιαίτερα ενισχυμένη και δυνατή ΑΓΕ Πιερίας, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» το Σάββατο 8/10/2016 με σκόρ 74-59. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με διάθεση να πιέσουν ασφυκτικά σε όλο το γήπεδο, όμως οι παίκτες των Γιαννιτσών παίζοντας έξυπνα και με συνεχείς πάσες κατάφερναν να διασπούν την πίεση της ΑΓΕΠ και να φτάνουν με σχετική ευκολία στο αντίπαλο καλάθι έχοντας πολυφωνία στην επίθεση. Αμυντικά ωστόσο είχανε μεγάλο πρόβλημα στο να σταματήσουν τους Καραγιάννη, Μαχαιρίδη και Βαφόπουλο οι οποίοι σκόραραν συνεχώς, με το σκορ στο δεκάλεπτο να κλείνει στο 19 - 24 για την ΑΓΕΠ. 

Τα πράγματα άλλαξαν άρδην στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου οι παίκτες του Νίκου Κοτλέα ανέβασαν κατακόρυφα την ένταση της άμυνας τους, περιόρισαν τα ατού του αντιπάλου, ενώ συνέχισαν να σκοράρουν με ευχέρεια στην επίθεση, με αποτέλεσμα το σκορ του ημιχρόνου να διαμορφωθεί στο 43 - 36 για τον Μέγα Αλέξανδρο. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, με την διαφορά να ανεβαίνει διαρκώς, αποτέλεσμα κυρίως της αμυντικής προσπάθειας και αλληλοκάλυψης των παικτών της ομάδας των Γιαννιτσών. Η άμυνα ζώνης που εφάρμοσε από τα μέσα της τρίτης περιόδου ο προπονητής της ΑΓΕΠ Γιώργος Χρυσανθόπουλος δεν περιόρισε τη διαφορά καθώς οι παίκτες του αδυνατούσαν να φτάσουν με ευκολία στο αντίπαλο καλάθι, με την τρίτη περίοδο να κλείνει στο 61 - 44. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 20 πόντους με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 74 - 59.

Τα δεκάλεπτα 1ο 19-24, 2ο 43-36 (24-12), 3ο 61-44 (18-08), 4ο 74-59 (13-15)

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κοτλέας Νίκος) : Βασιλειάδης, Δεμερτζής 4, Πατσιάνης 6, Βασιλειάδης 9, Στόιτσης Κ., Παπαμανώλης, Στόιτσης Γ. 13(2), Μπογδάνης 16(1), Στεργίου 7, Χατζηλαμπρινός 15(1), Μόσχου 2, Αργυρόπουλος 2

ΑΓΕΠ (Χρυσανθόπουλος Γιώργος) : Χαρισσόπουλος, Γιαμουζης, Τσολακιδης 3(1), Καραγιάννης 25(4), Καρατόλιος 5(1), Μαχαιρίδης 9, Βαφόπουλος 15, Τζουνίδης, Κελατίδης 2, Δαμαλής, Τοπαλίδης, Γαβαλάς

 

 

Επόμενος αντίπαλος για τον «Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών» είναι ο «ΓΑΣ Έδεσσας» το ερχόμενο Σάββατο στις 6μμ στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments