....

ΜΕ 3-0 ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΛΠΙΔΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Τα λάθη και η έλλειψη εμπειρίας κόστισαν στον Μακεδονικό Έδεσσας ο οποίος έχασε με 0-3 το αγώνα απέναντι στην συμπολίτισσα Ελπίδα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι βυσσινί αν και προσπάθησαν με ιδιαίτερο πάθος και αγωνιστικότητα δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα ώστε να τους βοηθήσει στην μάχη που δίνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο αγώνας ξεκίνησε με ελαφριά υπεροχή της Ελπίδας, η οποία καρποφόρησε στο 14' με τον Χατζηγεωργίου να προλαβαίνει την έξοδο του Ροδίντση γράφοντας το 0-1. Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια σοβαρή φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στην επανάληψη οι παίκτες της Ελπίδας μπήκαν πιο αποφασισμένοι και ουσιαστικά τελείωσαν το ματς με τα γκολ του Τσάτσε στο 54' από κοντά και του Βυρώζη με μακρινό σουτ στο 68'.
Η διαιτησία των Τριανταφυλλίδη-Μανωλάκη-Σκούλη ήταν μέτρια με λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο.
Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω οερτών είναι ευκαιρία για τους βυσσινί να ανασυνταχθούν για τα κρίσιμα ματς που έρχονται κόντρα σε Λουτράκι, Ζέρβη και Γαρέφι.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Ροδίντσης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Κιουρτζίδης Β., Καλογιάννης, Τζηκόπουλος, Χαραλάμπους, Στανίσης, Μαδεντζόγλου, Λατίφι (55' Μπογδάνης, 60' Βαρτέσκας λ.τ.), Κουκουλής.
Ελπίδα Έδεσσας (Βλαδίκας): Τζίγκας, Πρεβαρτιτσάνης, Ροδοβίτης Ι. (46' Σοσάρι), Ροδοβίτης Ε., Βυρώζης, Τσάτσε, Απάζογλου (65' Έλχιον), Δεληκώστας, Φουδούλης, Ανδρεάδης (70' Νικολαΐδης), Χατζηγεωργίου
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments