....

ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΣΕ ΕΚΠ/ΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ (VIDEO&PHOTOS)

Το Σωματείο Ιδιοκτητών & Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων  Λουτρακίου-Αριδαίας & Νομού Πέλλας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο του Σωματίου "ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ" Λουτρακίου-Αλμωπίας.

Το σεμινάριο ξεκίνησε στις  9 Μαρτίου 2015 από την Μαδρίτη και συνεχίστηκε στην πόλη  Santiago De Compostela και στη συνέχεια σε αρκετές πόλεις, γνωστές στην βόρεια Ισπανία ως λουτροπόλεις μέχρι και 23 Μαρτίου 2015. Σε όλες αυτές τις τουριστικές περιοχές πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις οι οποίες είχαν ιδιαίτερο θερναλιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον. Μεταξύ άλλων τα μέλη του Σωματείου  όλο αυτό το χρονικό διάστημα επισκέφτηκαν  τις πόλεις La Coruna, Οurense , Lugo και την πόλη Porto στην Πορτογαλία.

Η υποδοχή και η φιλοξενία από τους κατά τόπους υπευθύνους φορείς ήταν εξαιρετική και έγινε ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων, σχεδίων και ιδεών.

Το TASTV.GR μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. του Σωματείου ακολούθησε το ταξίδι αυτό και συμμετείχε σε όλες τις επισκέψεις και ξεναγήσεις καλύπτοντάς το δημοσιογραφικά με φωτογραφίες και βίντεο.

Ο ρόλος της επίσκεψης ήταν καθοριστικός για την πραγματοποίηση της ανταλλαγής απόψεων, ιδεών καθώς ήταν ο ενδιάμεσος κρίκος που έφερε σε πέρας τη διαδικασία του σεμιναρίου με κοινωνικές δραστηριότητες που αφορούσαν τον κοινό σκοπό του ιαματικού τουρισμού των λουτροπόλεων. Οι επισκέψεις της Λουτρακιώτικης αντιπροσωπείας σε κάθε λουτρόπολη τύχαινε και της αντίστοιχης θερμής υποδοχής, ενημέρωσης και φιλοξενίας.

Ήταν μια αρχική ιδέα η οποία υλοποιείται εδώ και χρόνια από το Διοικητικό Συμβούλιο με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο του Σωματείου Νίτση Χρήστο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εκπαιδευτική αυτή εκδρομή ανήκει σε επιδοτούμενο πρόγραμμα.

Το αποτέλεσμα της επίσκεψης αυτής ,των εντυπώσεων, θέτουν βάσεις για νέες ιδέες και προτάσεις στο θέμα της βελτίωσης και ανάπτυξης των Λουτρών Πόζαρ.

Το Σωματείο μετά από αυτή την εκπαιδευτική  εκδρομή  θα επιδιώξει να γίνουν συνάντησεις μεταξύ με τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη. τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπίνο για να δρομολογηθούν προγράμματα ανάπτυξης στα Λουτρά Πόζαρ.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ  http://pellatvnews.blogspot.gr/2015/04/video.html

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments