....

ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΠO ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΣΤΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών & Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων

& Διαμερισμάτων  Λουτρακίου-Αριδαίας Νομού Πέλλας

πραγματοποίησε και συνεχίζει να πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία εκπαιδευτικό σεμινάριο του Σωματίου "ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ" Λουτρακίου-Αλμωπίας, που ξεκίνησε στις  9 Μαρτίου 2015 από την Μαδρίτη και συνεχίζει στο Santiago De Compostela  μια γνωστή Ισπανική Λουτρόπολη. Σε όλη την τουριστική αυτή περιοχή παραγματοποιούν επισκέψεις οι οποίες έχουν ιδιαίτερο θερναλιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον.
Μεταξύ άλλων το σωματείο όλο αυτό το χρονικό διάστημα επισκέφτηκαν  τις πόλεις La Coruna, Οurense , Lugo και την πόλη Porto στην Πορτογαλία.
Η υποδοχή και η φιλοξενία από τους κατά τόπους υπευθύνους φορείς είναι εξαιρετική και γίνεται ανταλαγή απόψεων σχεδίων και ιδεών.

Το TASTV.GR ακολούθησε τον Σύλλογο και συμμετέχει σε αυτή την επίσκεψη και ξενάγηση και μετά την επιστροφή στην σελίδα μας θα υπάρχει αποκλειστικά εκτενέστερο ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο.

 


La Asociación de Propietarios y Empresarios Habitaciones y Apartamentos Loutraki-Pozar Pella
hecho y sigue haciendo mucho éxito cuerpo seminario "Ηospitalario" Loutraki-Almopia, lanzado el 9 de Marzo  2015, de Madrid y continúa a Santiago de Compostela en un famoso centro turístico español. A lo largo de las visitas de este resort paragmatopoioun que tienen thernalistiko especial e interés histórico.
Entre otras cosas, el club de todas las ciudades de la hora visitado A Coruña, Ourense, Lugo y Oporto en Portugal.
La acogida y la hospitalidad de los organismos locales responsables es excelente y está visitas swop planes e ideas.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments