....

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΟΜΗΡΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

- Τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα της τράπεζας “Πειραιώς”
- Ακινητοποίησαν πέντε υπαλλήλους και τρεις πελάτες
- Τους κράτησαν ομήρους για περίπου τρεις ώρες
 

Τρόμος επικράτησε σε υποκατάστημα της τράπεζας “Πειραιώς”, στον Πειραιά και συγκεκριμένα κοντά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις κουκουλοφόροι με όπλα και συσκευές οξυγονοκόλλησης εισέβαλαν στην τράπεζα. Ο ένας από τους δράστες ακινητοποίησε πέντε υπαλλήλους και τρεις πελάτες, κρατώντας όπλο και χειροβομβίδα, και οι άλλοι τρεις κατέβηκαν στις θυρίδες.


Χρησιμοποιώντας τις συσκευές οξυγονοκόλλησης κατάφεραν να ανοίξουν περίπου 40 - 50 θυρίδες, αρπάζοντας ποσά και αντικείμενα, αλλά και τα χρήματα που βρήκαν στο ταμείο και το χρηματοκιβώτιο.

Το κουμπί του συναγερμού πατήθηκε στις 16.50, και αφού είχαν περάσει περίπου τρεις ώρες από τη στιγμή που οι ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα της “Πειραιώς”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από την τράπεζα υπήρχε ομάδα υποστήριξης, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως οι δράστες είχαν ενδοεπικοινωνία.

Η ληστεία έγινε ακριβώς με το ίδιο τρόπο, με αυτή που είχε γίνει σε υποκατάστημα της τράπεζας “Πειραιώς” στη Λεωφόρο Κηφισίας, κοντά στη ΓΑΔΑ, τον Αυγούστο 2016.

Στις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί ψάχνουν την χαρακτηριστική φίγουρα ενός ευτραφούς ληστή, μεγάλου σε ηλικία, του οποίου η εικόνα είχε αποτυπωθεί ξεκάθαρα στη ληστεία επί της Λ. Κηφισίας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments