....

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ : ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΣΟΥΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

 

30o Καρναβάλι Κρύας Βρύσης                                                                  ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΣΟΥΒΕΛΑ                                           

  • Στο διαφημιστικό σποτ ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μας δίνει μια γεύση για την μεγάλη παρέλαση αρμάτων της Κυριακής 17 Μαρτίου.

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν το 2024 στην Κρύα Βρύση. Ολόκληρο το επιτελείο του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης, μαζί με δεκάδες εθελοντές, εργάζεται όλο αυτό τον καιρό με αποκλειστικό θέμα το 30ο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης.

Οι υπεύθυνοι έχουν οργανώσει εδώ και καιρό το πλάνο τους για τις φετινές εκδηλώσεις.

Μάλιστα οι κατασκευές των αρμάτων που θα συμμετέχουν στην Μεγάλη Παρέλαση την Κυριακή 17/3 στις 3:00 μ.μ. στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Αρκετοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το Καρναβάλι Κρύας Βρύσης που σαν θεσμός ξεκίνησε πριν από 36 χρόνια και συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα πολλών επισκεπτών.  
Να προσθέσουμε ότι πολλά ταξιδιωτικά γραφεία των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης προγραμματίζουν εκδρομές για το Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην παρουσίαση του φετινού καρναβαλιού, θα είναι ο μοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας που αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο. Μάλιστα κυκλοφόρησε και το διαφημιστικό σποτ όπου έχει πλησιάσει ήδη τα 2.000.000 views σε όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τα περσινά δεδομένα και αυτό το στοιχείο, είναι που δίνει το δικαίωμα στους διοργανωτές να πιστεύουν ότι και φέτος το Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης θα κυριαρχήσει στο χώρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί και η συμμετοχή της ομάδας Cheerleading Volcanoz από τη Θεσσαλονίκη που με τις φιγούρες και τα ακροβατικά τους θα σας απογειώσουν.

 

Το πλήρες πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων είναι:

Κυριακή 10 Μαρτίου – 12:00 όπου θα λάβει χώρα το παιδικό κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού,

Σάββατο 16 Μαρτίου – 11:00 με το «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΖΩ» που είναι ένα παιδικό υπερθέαμα για παιδιά (αλλά και για μεγάλους) με κλόουν, ξυλοπόδαρους, γαϊτανάκι, λίμπο, face painting και πολλές εκπλήξεις

Σάββατο 16 Μαρτίου – 14:00 όπου θα γίνει το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και αναμένεται να λάβουν δράση οι μεγάλοι που με υπομονή θα πρέπει να ανακαλύψουν το έπαθλο μυστήριο.

 

Κυριακή 17 Μαρτίου που είναι η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων στις 3:00 το μεσημέρι, αλλά θα έχουμε προθέρμανση από τις 1:00 το μεσημέρι με ένα απολαυστικό DJ SET σε καρναβαλικούς  ρυθμούς. Ενώ από τις 18:00 όπου θα γίνει το κάψιμο του Καρνάβαλου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρξει ξεφάντωμα στην Κεντρική Πλατεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων καθώς επίσης και για χορηγίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6973714404 – 6934305115. Επίσης στο www.kriavrisi-carnival.gr

 

 και σε Facebook και Instagram (Καρναβάλι στην Κρύα Βρύση).

 

 

Διαφημιστικό σποτ: https://youtube.com/shorts/h8-3THRdEa4

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments