....

Κ.Π. ΟΡΑΜΑ ΠΕΛΛΑΣ : 60 ΚΑΛΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ «ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ» & ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

60 ΚΑΛΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ «ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ» &

ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

ΣΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Είστε καλεσμένοι…

 

Αφού ολοκληρώθηκε και η τρίτη ομάδα με Γιαγιάδες στις 15 Δεκεμβρίου 2016, που διοργάνωσε το Κ.Π. “Όραμα” σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. του Δ. Πέλλας, ΌΛΕΣ οι Καλές Γιαγιάδες που παρακολούθησαν τα σεμινάρια του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα» με τίτλο «Η Γιαγιά μου η Καλή», αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να το γλεντήσουν μαζί, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 στις 5:30 το απόγευμα, στο γνωστό χώρο, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο του 2016 ολοκληρώθηκαν 3 ομάδες και συμμετείχαν συνολικά 60 γιαγιάδες.

 

Οι εκπαιδευμένες πλέον γιαγιάδες στην αξιολόγηση του σεμιναρίου ανέφεραν: «Με βοήθησε να εκφράζω τα συναισθήματα μου», «Με βοήθησε να αγαπώ τον εαυτό μου και να εκφράζω τις ανάγκες μου», «Δεν νιώθω τόσο μόνη μου», «Μου άρεσε πολύ το δέσιμο της ομάδας», «Έμαθα να βάζω όρια στα εγγόνια μου», «Κατανόησα τον ρόλο μου και δεν έρχομαι άλλο σε σύγκρουση με τα παιδιά μου», κ.ά.

 

Παππούδες, Παιδιά και Εγγόνια είναι ευπρόσδεκτα… J. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης 23810 51174, υπεύθυνη δράσης: κ. Μαρία Ιωακειμίδου.

 

 
 

Με εκτίμηση

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

 

Λάζαρος Σιάντσης

Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

 

1/3/17

 

Σχόλια - Facebook Comments