....

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ-ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ (VIDEO PHOTOS)

 

 

Για πρώτη φορά διοργάνωσε την κοπή πίτας με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση επισήμων και κόσμου ο Σύλλογος Νεφροπαθών Πέλλας «Άγιοι Ανάργυροι» το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στο κέντρο "ΕΠΑΥΛΙΣ" στην Έδεσσα.

 

Στον χορό παρευρέθηκαν η Βουλευτής κα Τζάκρη ο κ. Καρασμάνης και πολύ αργότερα ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου οι οποίοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

 

Στον χορό παρευρέθηκαν και ο Δ/ντής της Νεφρολογικού Νοσοκομείου Έδεσσας της Νεφρολογικής Μονάδας. κ. Βασιλείου Σωτήριος και ο κ. Νίκος Ζουμπαρίδης Δ/ντής του ιδιωτικού πρότυπου Νεφρολογικού Κέντρου Πέλλας και αρκετοί άλλοι γιατροί όπως επίσης και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Να αναφέρουμε ότι ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Πέλλας ιδρύθηκε τον Σεπτεμβρίου του 2016 με τα παρακάτω ιδρυτικά μέλη :  Βασίλη Μίσκο, Λένα Νησιάντση, Γεωργουλόπουλο Γεώργιο, Λιάλη Δημήτριο, Τσολάκη Νικόλαο και Καλλιπολίτη Αργύρη.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αποτελείται από τους παρακάτω :
Πρόεδρος :Μίσκος Βασίλης
Αντιπρόεδρος :Τσολάκης Νίκος
Γεν.Γραμματέας :Νησιάντση Λένα
Ταμίας :Πόψη Καίτη
Μέλος :Ανδρικάς Γιώργος

 

Στον πετυχημένο χορό και κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με δώρα τα οποία πρόσφεραν καταστήματα και έμποροι όλου του Ν. Πέλλας.

 

Την διασκέδαση στον πετυχημένο χορό ανέλαβε ο ορχήστρα του Ν. Τσιπάρη όπου συμμετείχε όλος ο κόσμος.

 

  • Εμείς ως TASTV.GR ευχόμαστε στον Σύλλογο ότι καλύτερο και να πετύχουν  τον σκοπό τους για την συνεχής βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και της εν γένει περίθαλψης των χρόνιων νεφροπαθών, υποβαλλομένων ή μη σε αιμοκάθαρση ή υποβληθέντων σε μεταμόσχευση νεφρού.

 

5/2/17

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments