....

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ ΠΕΛΛΑΣ (PHOTOS)

 

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στις 11.30 το πρωί, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) στα Γιαννιτσά, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μεΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ, «η Ανατολή». 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ενώ την βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ, Απόστολος Φάκκας, που αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της επιχείρησης με τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μεΑ, «Η Ανατολή», Αναστασία Τσιμπρή και ο υπεύθυνος του ΚΔΑΠ-μεΑ, Κοινωνικός Λειτουργός Μάκης Ασταρτζής, ευχήθηκαν με τη σειρά τους σε όλους να έχουν μια δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας Γιάννης Οτουντζίδης, το προσωπικό του Κέντρου, τα παιδιά και γονείς των παιδιών- μέλη του Συλλόγου Φίλων, Γονέων και Κηδεμόνων του ΚΔΑΠ-μεΑ.

Το «τυχερό φλουρί», που συνοδευόταν από το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, κέρδισε η μαθήτρια του Κέντρου Γιούλη Παναγιωτέλη.

IAN_20181058 IAN_20181057 IAN_20181056 IAN_20181055

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments