....

ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ (VIDEO)

 

 

. Όταν μιλάς για κοινό ποθεν έσχες ενώ ο Τσίπρας δεν έχει κάνει ποτέ με τη σύζυγό του. Είστε οι μεγαλύτεροι πολιτικές απατεώνες».

Όλα συνέβησαν στην πρωινή εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 και τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Κωνσταντινέας έδειξε μία φωτογραφία του κ. Γεωργιάδη με την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου σε νυχτερινή τους έξοδο. «Είσαι ο μεγαλύτερος «μπιφτεκάς» της πολιτικής. Εκεί που γλείφεις τώρα, κάποτε έφτυνες» ανέβασε τους τόνους ο κ. Κωνσταντινέας.

«Η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Θα προσβάλει τη γυναίκα μου για το σόου στον ΑΝΤ1;» απάντησε σε πρώτη φάση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας δεν πήρε πίσω τη φράση που έθιξε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ αλλά συνέχισε ζητώντας απαντήσεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ κ.α.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε αμέσως μετά σε υψηλούς τόνους: Χαρίζω το ήθος που ακούσατε σε όσους ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο να έρθει στη Βουλή. Όταν είσαι ο άνθρωπος που όλη η Ελλάδα είδε να χορεύει στην Παολλα με 23 νεκρούς και μετά να πηγαίνεις στο ΣΚΑΙ και να κάνεις μαθήματα στο δήμαρχο, το να κάνεις σε μένα υποδείξεις σε θέματα ήθους πάει πολύ. Όταν είσαι σε σε ένα κόμμα που έχει κάνει κοροϊδία στο λαό για τους πλειστηριασμούς, να μιλάς σε μένα για ανακολουθίες στην πολιτική θα πέσοιυν τα φώτα να μας πλακώσουν. Όταν μιλάς για κοινό ποθεν έσχες ενώ ο Τσίπρας δεν έχει κάνει ποτέ με τη σύζυγό του. Είστε οι μεγαλύτεροι πολιτικές απατεώνες».

Δυσφορία του Γιώργου Παπαδάκη για τις επαναλαμβανόμενες προσωπικές επιθέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον αντιπρόσωπο της ΝΔ

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στην απόφαση του να μην καλέσει ξανά στην εκπομπή του τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα.

«Δεν παρακολουθώ τη δραστηριότητα του κ. Κωνσταντινέα. Πρώτη φορά τον είδα και δεν θα ξαναέρθει εδώ γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του ο κ. Κωνσταντινέας» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1.

 

Υπενθυμίζουμε τον άγριο διαπληκτισμό και τις προσωπικές επιθέσεις που αντάλλαξε με τον Άδωνη Γεωργιάδη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments