....

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ : Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΟΝΤΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ο Λάζαρος Δόντσης γεννήθηκε στην Έδεσσα και κατοικεί στον Αγ.Αθανάσιο Βεγορίτιδας.

Γιος του Γιώργου Δόντση, πρώην αντιδημάρχου και προέδρου της κοινότητας! Είναι παντρεμένος με την Πολυξένη Πισλίνα με την οποία έχει αποκτήσει ένα αγόρι!

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης  διατηρώντας τα τελευταία 20 χρόνια ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια στον Π.Αγ. Αθανάσιο, ενώ διατηρεί παράλληλα και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Ασχολείται με τον τουρισμό τα τελευταία 20 χρόνια και υπήρξε μέλος του σωματείου επαγγελματιών με πλούσια και ουσιαστική δράση!

Όπως οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής δραστηριοποιείται και στον αγροτικό τομέα της περιοχής!

Ο Λάζαρος  ως παλιός και σταθερός συνεργάτης ουσιαστικά μου επανασύστησε τον χειμερινό τουριστικό μας προορισμό.

Αντιλήφθηκα  στη λεπτομέρεια ,την υψηλή παροχή υπηρεσιών ,τόσο στις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όσο και στους ξενώνες!

Ανακάλυψα την υψηλή γαστρονομία των επιχειρήσεων εστίασης αλλά και το εύρος των επιλογών ,γευστικών και τιμολογιακών για όλους τους επισκέπτες!

Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι μου ανέδειξε τη σημασία των μόνιμων οικιστών, οι οποίοι δίνουν ζωή στο χωριό καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους και αποτελούν τους βασικούς διαφημιστές του τόπου!

Ο Π. Αγ. Αθανάσιος και η ευρύτερη περιοχή είναι ενταγμένη στη φιλοσοφία της Κοινωνίας σε Κίνηση που βλέπει τον τόπο ως ένα μελλοντικό κλιματικό καταφύγιο μόνιμης ή περιοδικής διαμονής!

Άλλωστε εμείς θεωρούμε ότι η πραγματική ανεκμετάλλευτη μας δύναμη βρίσκεται στις εποχές της άνοιξης, του καλοκαιριού και του φθινοπώρου.

Για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη πρέπει να στηθεί ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν βασισμένο στη φυσιολατρεία και τον αθλητισμό!

Πριν όμως πρέπει να βελτιώσουμε τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης των οικιστών λύνοντας βασικά και χρόνια προβλήματα!

Καλό αγώνα Λάζαρε ,εύχομαι η αγωνία σου για την περιοχή να γίνει χαρά επιτυχίας!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments