....

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ : ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Η δημοτική παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση" ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρευρέθηκαν στην παρουσίασή της που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/9/2023 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας.

Στην εκδήλωση που έγινε παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας και έγινε εκτενής αναφορά στο σχέδιο και τις προτάσεις του προγράμματος για την Έδεσσα και την Βεγορίτιδα!

Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής έκανε λόγο για «αλλαγή εποχής» στον Δήμο, προτρέποντας τους πολίτες να εγκαταλείψουν ένα παγιωμένο καθεστώς προνομίων για λίγους και να εγκαινιάσουν με τόλμη μια νέα περίοδο αισιοδοξίας και προοπτικής. 

Να εμπιστευτούν ένα ανεξάρτητο, ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο το οποίο αντιλαμβάνεται την τοπική αυτοδιοίκηση ως ένα δημοκρατικό θεσμό που απαιτεί υπευθυνότητα, διαφάνεια και κυρίως ευσυνειδησία. 

Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία γεγονός που εκτός από βαθιά συγκίνηση μας γεμίζει με αισιοδοξία για μια # αλλαγή εποχής στο μέλλον της πόλης μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να πραγματοποιήσουμε κάθε μία από τις δεσμεύσεις μας!

                                                 ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

2023-09-14-161348

2023-09-14-161418

2023-09-14-161432


 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments