....

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ : ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ!

Κατατέθηκε από την Κοινωνία σε Κίνηση το ψηφοδέλτιο της ελπίδας και της προοπτικής για την Έδεσσα και τη Βεγορίτιδα!

Ένα ψηφοδέλτιο που χτίστηκε βήμα-βήμα , από τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τσεπκεντζή και τα μέλη του συνδυασμού έπειτα από διάλογο με τον κάθε υποψήφιο Δημοτικό και Τοπικό σύμβουλο!

Συγκροτήθηκε από συνδημότες μας που αποφάσισαν τη συμμετοχή τους αυτοβούλως, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς επείγουσες ατομικές ανάγκες, χωρίς οποιασδήποτε μορφής πίεση, έχοντας μοναδικό όνειρο την πρόοδο της περιοχής!

Δημιουργήθηκε ένας πρωτοφανής σε ποιότητα αυτοδιοικητικός οργανισμός, ο οποίος υπερβαίνει τις κομματικές, κοινωνικές , επαγγελματικές και πάσης μορφής άλλες διαιρέσεις, αφού αυτοσκοπός του ήταν να εκπροσωπήσει και τον τελευταίο πολίτη μέσα από ένα πρωτόγνωρο ¨άνοιγμα¨ σε όλη την κοινωνία με μία καθολική ανανέωση!https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/370599512_680454770307164_288670866158403121_n.jpg

Θεωρούμε ότι το επιτύχαμε!

Ζητάμε λοιπόν από τον κάθε πολίτη, που με την επιλογή του στις 8 Οκτωβρίου  θα καθορίσει το μέλλον του τόπου και των παιδιών του, να εξετάσει εξονυχιστικά πρώτα τους επικεφαλής των συνδυασμών και έπειτα  έναν προς έναν τους υποψηφίους αυτών.

Να διαπιστώσει ποιοι περπατάνε στη γη του, ποιοι ζουν και αναπνέουν με τους συμπολίτες τους ,ποιοί βιώνουν ουσιαστικά τα προβλήματα, ποιοί αποτελούν κύτταρο της κοινωνίας και δεν αισθάνονται μία ιδιότυπη ελίτ.

Ποιοι μπορούν να εγγυηθούν ουσιαστικά την ασφάλεια, προστατεύοντας  την ευγενή καλλιεργημένη φύση των ανθρώπων του τόπου μας και το φιλήσυχο πνεύμα τους.

Σε αυτές τις εκλογές πρώτα από όλα αποφασίζουμε ποιοι είμαστε.

 

                                       ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments