....

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ : Η ΜΠΟΖΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

 

Η Μπουζίνη Ευτυχία , η Έφη όπως τη φωνάζουν οι φίλοι , γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζέρβη όπου έμεινε μέχρι τα 18 της χρόνια. Είναι κόρη  του Δημητρίου και της Αγγελικής Μπουζίνη.

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Έδεσσα.  Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Βατάλη, ο οποίος δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Έδεσσα και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη!

Είναι απόφοιτος του ΙΕΚ Έδεσσας της ειδικότητας ¨στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας¨. Παρακολούθησε σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης γραμματειακής υποστήριξης.

Γνωρίζει αγγλικά και τώρα μαθαίνει γαλλικά.

Εργάζεται στην εφορία αρχαιοτήτων Ημαθίας ως αρχαιοφύλακας πληροφόρησης.

Η Έφη είναι άλλη μία μητέρα-εργαζόμενη και μάλιστα εκτός της πόλης μας. Αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις μιας σύγχρονης γυναίκας σε μία κοινωνία που απαιτεί πολλά από αυτές αλλά παρέχει λίγα.

Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να παρέχει τη μέγιστη δυνατή βοήθεια ενισχύοντας τις δομές μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης. Επίσης οφείλει να εστιάσει πρωτίστως στις ευάλωτες μητέρες και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Η Έφη είναι μία συνεργάτιδα με θετική αύρα, με διάθεση για προσφορά και βιωματική γνώση της ζωής των χωριών μας και της Έδεσσας. Η εμπειρίες της βοηθούν την Κοινωνία σε Κίνηση να ανταπεξέλθει καλύτερα στις ανάγκες των Δημοτών!

Εύχομαι καλή δύναμη στον αγώνα της και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη!


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments