....

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ : Η ΓΑΝΤΖΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Η Ευαγγελία Γάντζιου γεννήθηκε στην Έδεσσα.

Kόρη του Γιώργου Γάντζιου (ηλεκτρολόγου αυτοκινήτων) και της Βασιλικής Γάντζιου.

 

Είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Κέκη (ιδιοκτήτη ξενώνα στον Παλαιό Άγ. Αθανάσιο) και έχουν δύο κόρες, τη Μένια και τη Νικολέτα.

 

Σπούδασε Βρεφονηπιοκόμος σε ιδιωτική σχολή στη Θεσσαλονίκη και έχει πτυχίο στα αγγλικά και τους ΗΥ.

 

Για 8 χρόνια εργάστηκε δίπλα στο διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής κ.Θωμά Χρυσίδη, ως γραμματέας στο Γεν. Νοσοκομείο Έδεσσας. Έπειτα ως ιδιωτικός υπάλληλος σε καταστήματα ενδυμάτων στην Έδεσσα.

 

 Η μεγάλη της αγάπη για τη μόδα την οδήγησε στη δημιουργία εμπορικού καταστήματος ("il vestito") το οποίο διατηρεί επί 20 χρόνια  με τη συνέταιρο της Πέπη Γεωργίου.

 

Είναι Γ. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας, εκλέκτορας στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και στην Ελλ. Συνομοσπονδία  Εμπορίου& Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

 

Αποτελεί μέλος του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος" και του τμήματος της χορωδίας του.

 

Συμμετέχει ως εθελόντρια σε δράσεις μέσω του συλλόγου  "Εδεσσαίοι στην πράξη" ενώ βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή όποτε υπάρξει ανάγκη  στην οποία μπορεί να συνεισφέρει!

 

Αυτή είναι η Βαγγελιώ! Ικανή, δραστήρια, ακούραστη, χαμογελαστή , με διάθεση πάντα θετική σε ό,τι συμμετέχει, με ισχυρό αίσθημα δικαίου και με χαρακτήρα εξαιρετικής ποιότητας!

 

Όλη την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο αποτέλεσε για εμένα και την Κοινωνία σε Κίνηση μία πολύτιμη συνεργάτιδα και φίλη!

 

Καλή δύναμη Βαγγελιώ!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments