....

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ : Η ΑΝΝΑ ΚΑΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Η Άννα Καρρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγρα Έδεσσας.

 

Κόρη του αείμνηστου Μανώλη Καρρά, ο οποίος για χρόνια αγωνιζόταν ως συνδικαλιστής για τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΔΕΗ και ενεργό μέλος του εργατικού Κέντρου Έδεσσας.

 

Εργάστηκε ως διοικητική υπάλληλος στο Τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που λειτούργησε στην Έδεσσα και ήταν από αυτούς που μαζί με την τοπική κοινωνία που βίωσαν τις άμεσες συνέπειες από την κατάργηση του, στην πόλη μας.

 

Μετέπειτα δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της εστίασης και της παροχής υπηρεσιών και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νέος επιχειρηματίας και ελεύθερος επαγγελματίας, σε μία μικρή αγορά.

 

Επειδή πιστεύει ότι: ‘’πρέπει να είσαι μέρος της αλλαγής που θέλεις να κάνεις’’, η Άννα Καρρά αποφάσισε να συμπορευτεί με την Κοινωνία σε Κίνηση , για να διεκδικήσει και να πετύχει περισσότερα για την Έδεσσα, τις κοινότητες και τους συμπολίτες της! 

 

Ανήσυχο πνεύμα, δυναμική, αυτοδημιούργητη, δεν διστάζει να διατυπώσει την άποψη της και να συγκρουστεί με τις παθογένειες του συστήματος. Είναι οι άνθρωποι που χρειάζονται για να σπάσουν τα δεσμά της στασιμότητας του τόπου!

 

Καλή δύναμη Άννα!

 

 

 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments