....

ΚΙ ΟΜΩΣ! ΕΙΝΑΙ 69 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ

Τι κι αν είναι 69 χρονών; Κι όμως δεν δείχνει καλά καλά ούτε για 40! Γνωρίστε την Carolyn Hartz, η οποία έχει καταφέρει να γίνει έντον θέμα στο διαδίκτυο με την επιτυχία και τη σιλουέτα της.

Πρόκειται για μία γυναίκα που εδώ και 28 ολόκληρα χρόνια δεν έχει καταναλώσει γραμμάριο ζάχαρης! Όταν διεγνώσθη με προ-διαβήτη, χρειάστηκε να αποφύγει κάθε γλυκαντική ουσία ώστε να επαναφέρει το σάκχαρο του αίματός της σε φυσιολογικές τιμές. Συγκεκριμένα έκοψε εντελώς τη ζάχαρη στα 41 της χρόνια και πλέον η εντυπωσιακή γιαγιά χρησιμοποιεί μία εναλλακτική ουσία που ονομάζεται ξυλιτόλη.

Εκτός όμως της χρήσης της συγκεκριμένης ουσίας δεν σταματά να γυμνάζεται. «Πρέπει να προσέχεις τι βάζεις στο στόμα σου. Αυτό είναι το νούμερο ένα. Το νούμερο δύο είναι να κουνάς τα πόδια σου», αναφέρει χαρακτηριστικά στο News.com.au.

Η Hartz  μάλιστα κινείται πλέον επιχειρηματικά εκμεταλλευόμενη τη δημοσιότητά της και προωθώντας τη δική της σειρά γλυκαντικών στο Sweetlife. Το διαδίκτυο η αλήθεια είναι πως έχει ξεσπάσει έντονα, θεωρώντας πως η εικόνα της δεν είναι μόνο προϊόν διατροφής και γυμναστικής…

Δείτε τις φωτογραφίες της. Ποια είναι η άποψή σας;

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments