....

"ΚΕΡΑΣΑΝ ΝΕΡΟ" ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ (VIDEOS)

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ "ΚΕΡΑΣΕ" ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ  ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΑΡΟ"

Και αφού τα είπανε και νόμισαν πως τα συμφωνήσανε.. ας δούνε και ας δούμε όλοι στα παρακάτω βίντεό μας, το αληθινό νερό της λίμνης Βεγορίτιδας με χρώμα βαθύ πράσινο.

Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας για το φαινόμενο του δυσχρωματισμού της λίμνης Βεγορίτιδας που διοργάνωσε την περασμένη Παρασκευή 30-11-2018 στο Αμύνταιο Φλώρινας, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτ.Μακεδονίας, μέλη του Συλλόγου Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας στην είσοδο του χώρου που πραγματοποιήθηκε η ημερίδα, αποχωρόντας όλοι όσοι συμμετείχαν κέρασαν το «καθαρό πράσινο» νερό κατευθείαν από την λίμνη.

Οι παρευρισκόμενοι στην ημερίδα δεν θέλησαν να δοκιμάσουν το «καθαρό» νερό της Βεγορίτιδας. Και γιατί άραγε αφού όλοι οι επιστήμονες  [πυ κλήθηκαν να μιλήσουν στην ημερίδα ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το νερό της λίμνης και είναι καθαρό.

Και αφού πρόβλημα δεν υπάρχει, τότε αλήθεια γιατί κανείς δεν το δοκίμασε;;;

Για να μην εμφανιστούν και άλλα τέτοια φαινόμενα καλό θα είναι να σκύψουν σοβαρά οι αρμόδιοι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Διαφορετικά εμφιαλωμένο «καθαρό» νερό… θα στολίζει στα γραφεία των αρμοδίων!!

 

 

2018-12-04-232400 2018-12-04-232420 2018-12-04-232609
lyric poems about happiness

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments