....

ΚΕΕΛΠΝΟ: ΌΛΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ 1575 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ (ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ)

Εκδόθηκε η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ που αφορά την πρόσληψη 1.575 συμβασιούχους στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ προκειμένου να μπορέσει να υλοποιηθεί πρόγραμμα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων και μεταναστών, με φορέα υλοποίησης το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Για το αναγκαίο προσωπικό προς υλοποίηση του έργου συνάπτεται σύμβαση εργασίας μεταξύ του ΚΕΕΛΠΝΟ και του κάθε προσώπου, με διάρκεια έως δεκαοκτώ (18) μήνες ως και δυνατότητα παράτασης έως έξι (6) μήνες. Με τα πρόσωπα της κατηγορίας ΠΕ Νομικών, εφόσον έχουν την δικηγορική ιδιότητα, συνάπτεται σύμβαση έργου. Η διάθεση του προσωπικού σε τρίτους φορείς εκτός του ΚΕΕΛΠΝΟ, γίνεται με προγραμματική σύμβαση μεταξύ του ΚΕΕΛΠΝΟ και του αντίστοιχου νομικού προσώπου, που συνάπτεται από τους νομίμους εκπροσώπους τους, δυνάμει αποφάσεων των οργάνων Διοίκησης. Στην εν λόγω προγραμματική σύμβαση καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις διάθεσης του προσωπικού ιδιαίτερα η περιγραφή του ρόλου τους εντός των δημοσίων δομών.

Τα έργα του προγράμματος

Παρεμβάσεις δημόσιας υγείας, λειτουργία συστήματος επιδημιολογικής επιτήρησης, συντονισμός εμβολιασμών στον εν λόγω πληθυσμό και εκτίμηση των συνθηκών υγιεινής των χώρων διαμονής των προσφύγων. Ως παρεμβάσεις δημόσιας υγείας νοούνται οι δράσεις που κρίνονται απαραίτητες για την πρόληψη εμφάνισης λοιμωδών και μη νοσημάτων.

 
Ειδικότητες – Διαδικασία

Σχόλια - Facebook Comments