....

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ: ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (VIDEO)

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι διαδηλώσεις στα Τίρανα που διοργανώνει η αντιπολίτευση με βασικό αίτημα τη διεξαγωγή εκλογών «ελεύθερων και δημοκρατικών» με προϋπόθεση την παραίτηση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για κακή διακυβέρνηση, για τις συνθήκες φτώχειας και τη διαφθορά, που έχει μετατρέψει την Αλβανία σε μια ναρκοοικονομία.

«Έχουν μετατρέψει τη χώρα σε μια τεράστια φυτεία κάνναβης που έχει πλημμυρίσει την Ευρώπη», καταγγέλλει η αντιπολίτευση και υποστηρίζει πως με τα παράνομα κέρδη από το εμπόριο ναρκωτικών η κυβέρνηση επιχειρεί να αλλοιώσει τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ενδεικτικό του κλίματος είναι πως ο πρόεδρος και βουλευτής του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ), που εκπροσωπεί την Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, Βαγγέλης Ντούλες, απηύθυνε έκκληση στο Σοσιαλιστικό Κίνημα Ολοκλήρωσης, που συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό με το Σοσιαλιστικό Κόμμα, να εγκαταλείψει το κυβερνητικό σχήμα και να ανατρέψει την «διεφθαρμένη» κυβέρνηση του πρωθυπουργού Εντι Ράμα.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments