....

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗΣ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Agelades680x280

Ανακοίνωση της υπ΄αριθ. 201899/2011 (Β’ 2891) απόφασης με θέμα «Κατανομή ποσοτήτων αναφοράς (ποσόστωσης) αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα από την γαλακτοκομική περίοδο 2011-2012»

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας (Έδεσσα) ανακοινώνεται ότι καλούνται όσοι δικαιούχοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης ποσόστωσης αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα από την γαλακτοκομική περίοδο 2011-2012.
Δικαιούχοι είναι όσοι παράγουν και εμπορεύονται αγελαδινό γάλα, ή και γαλακτοκομικά προϊόντα από αγελαδινό γάλα, ή ετοιμάζονται να το πράξουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Ειδική κατηγορία δικαιούχων αποτελούν όσοι γεωργοί υπέβαλλαν ή θα υποβάλλουν κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος και μέχρι 31-12-2011 αίτημα ένταξης στα αντίστοιχα προγράμματα εφαρμογής του Καν. (ΕΚ) 1698/05 ή του ν.3299/2004(Α’ 261) περί «Κίνητρα Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη και την Περιφερειακή Σύγκλιση», εφόσον πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις ένταξης στο σχετικό πρόγραμμα.
Δεν είναι δικαιούχοι της παρούσας κατανομής οι παραγωγοί οι οποίοι κατά τα γαλακτοκομικά έτη 2009-2010 ή 2010-2011 ή και στην τρέχουσα περίοδο, προέβησαν σε μεταβίβαση μέρους ή ολόκληρης της ποσόστωσής τους και δεν την έχουν ανακτήσει μέχρι την υποβολή αίτησης για χορήγηση ποσόστωσης.
Παραγωγός στον οποίο χορηγήθηκε ποσόστωση από το εθνικό απόθεμα δεν επιτρέπεται να προβεί σε μεταβίβαση αυτής πριν την παρέλευση τριών γαλακτοκομικών περιόδων, αρχής γενομένης από τη γαλακτοκομική περίοδο οριστικής χορήγησής της.
Οι αιτήσεις χορήγησης ποσόστωσης αγελαδινού γάλακτος διατίθενται από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής στην Έδεσσα, από τα Γραφεία Γεωργικής Ανάπτυξης Σκύδρας και Αριδαίας και από τους Δήμους και υποβάλλονται από τους δικαιούχους στον Ε.Γ.Ο.Δ., απευθείας ή μέσω των περιφερειακών υπηρεσιών εποπτείας γάλακτος του Ε.Γ.Ο.Δ., ή μέσω της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής,  μέχρι τις 31-01-2012.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Κτηνοτροφίας της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής καθώς και στα Γραφεία Γεωργικής Ανάπτυξης Σκύδρας και Αριδαίας.
________________________________________
-Ειδικά για τους Δήμους και τις Ε.Α.Σ. – ΓΕΣΠΟΒ υποβάλλεται συνημμένα το ΦΕΚ 2891/20-12-2011 Β’ το οποίο παρακαλούμε να αναπαράγετε και να τοιχοκολλήσετε στα δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα της περιοχής σας και στους χώρους ανακοινώσεών σας ,αντίστοιχα, προς περαιτέρω ενημέρωση των ενδιαφερόμενων. Στο παραπάνω ΦΕΚ περιλαμβάνεται και υπόδειγμα της αίτησης.
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε αποδεικτικό για κάθε τοιχοκόλληση με υπογραφή δύο μαρτύρων. Έντυπο αποδεικτικού τοιχοκόλλησης υποβάλλεται συνημμένα.
-Ειδικά για τα Γ.Γ.Α. Σκύδρας και Αριδαίας υποβάλλεται συνημμένα το ΦΕΚ 2891/20-12-2011 Β’ το οποίο παρακαλούμε να αναπαράγετε και να τοιχοκολλήσετε στους χώρους ανακοινώσεων των γραφείων σας, προς περαιτέρω ενημέρωση των ενδιαφερόμενων. Στο παραπάνω ΦΕΚ περιλαμβάνεται και υπόδειγμα της αίτησης.

Σχόλια - Facebook Comments