....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΟΠΕΚΕΠΕ

 

 

Επιστολή καταγγελία της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου κατά της απόφασης του να αφήσει εκτός Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ την ΠΕΚ.

Αναλυτικά η επιστολή:

 

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε για ακόμη μία φορά την αδιαφορία σας προς τους επίσημους φορείς της χώρας. Με το ΦΕΚ που εσείς υπογράψατε ορίσατε το νέο Δ.Σ. τριετούς θητείας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και αφησατε εκτος ενα Πανελλήνιο όργανο κτηνοτροφων εκλεγμενο απο τον κοσμο οπως ειμαστε εμεις.

Κυριε υπουργε, εσεις δεν ειστε αυτος που απο την αρχη της θητειας σας υποστηριζετε τον συνεταιρισμό και συνεργατισμο αναμεσα μας; Εσεις δεν ειστε αυτος που φωναζετε να ενωθούμε σε ομαδες παραγωγων; Γιατι για ακομα μια φορα μας αγνοείται και μας προσπερνατε?

Με αυτην μας την αναφορα καταγγέλλουμε το γεγονος οτι αφησατε εκτος Δ.Σ. το πανελληνιο οργανο των κτηνοτρόφων απαξιώνοντας για ακομα μια φορα τον φορεα μας. Ζηταμε να ανακαλεσετε την αποφαση και να εντάξετε στο Δ.Σ. μελος της πανελληνιας Ένωσης κτηνοτρόφων καθως και αναπληρωτή αυτού τα οποία θα επιλέξουμε εμείς με τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών.

Σας ζητάμε για ακόμα μια φορά να μας υπολογίσετε ως φορέα εκλεγμένο από τους κτηνοτρόφους της χώρας και να αποδείξετε ότι μπορείτε να σταθείτε αντάξιος των περιστάσεων και όχι υποκινητής ύπουλων παιχνιδιών στις πλάτες του Έλληνα κτηνοτρόφου.

Για το

Δ.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης Kτηνοτρόφων

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments