....

ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΛΛΑΣ : ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Την Πέμπτη 17-8-2017 τα ξημερώματα

.

.

στις 3 περίπουέγινε απόπειρα κλοπής αγροτικού αυτ/του από άγνωστους μέσα από αυλή μονοκατοικίας.

Δεν είναι απλή απόπειρα κλοπής αφού αφορά το ίδιο αυτ/το το οποίο άγνωστοι κατάφεραν να κλέψουν σε συνδυασμό με ληστεία από την ίδια οικογένεια, όπου και το αυτοκίνητο βρέθηκε δύο μέρες αργότερα στην επαρχιακή οδό Κέλης πρός Φλώρινα,  όπως  είχαμε κάνει και σχετική ανάρτηση στη σελίδα μας.

Εμείς συναντήσαμε τον ιδιοκτήτη του αγροτικού αυτ/του και συγκεκριμένα μας είπε ότι οι άγνωστοι ξεκλείδωσαν τις πόρτες του αγροτικού αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν μπρός την μηχανή αφού έχει εγκαταστήσει κωδικό στο αυτ/το μετά την πρώτη κλοπή που του έκαναν. Είναι μια περίεργη μανία για το συγκεκριομένο μοντέλο του αγροτικού ακθώς οι επιτήδιοι κλέφτες το έχουν βάλει στο μάτι. Η Ασφάλεια έκανε όλες τις ενέργειες που χρειάζονται με την συλλογή αποτυπωμάτων και πραγματοποιεί σχετικές έρευνες οι οποίες σύντομα θα αποδώσουν και θα βρεθούν οι δράστες.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις 2 σχετικές προηγουμενές μας αποκλειστικές μας αναρτήσεις  για το θέμα.

http://www.tas

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

Οι έρευνες της Αστυνομίας της Έδεσσας απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο. Μετά από έρευνες βρέθηκε το κλεμμένο αγροτικό αυτ/το  μετά την ληστεία που έγινε στην Καρυδιά Έδεσσας. Το αγροτικό βρέθηκε ανάμεσα στον επαρχιακό δρόμο Κέλλης- Βεύης  Φλώρινας την Παρασκεευή 28/7/2017

Να θυμίσουμε ότι το συμβάν είχε γίνει στην Καρυδιά Έδεσσας όπου δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι για να ληστέψουν τους ιδιοκτήτες και το μόνο που βρήκαν ήταν το χρηματικό ποσό των 150 €  και φεύγοντας έκλεψαν και το αγροτικό τους αυτ/το αφού πρώτα τους πήραν τα κλειδιά.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι δράστες.

 

 

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ : ANΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ

Χθές αργά το βράδυ 26-7-2017 στην Καρυδιά Έδεσσας δύο  ίσως και περισσότεροι  ληστές, διέρρηξαν την πόρτα σε σπίτι  και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρισκόταν μέσα, έχοντάς τους σε ομηρία όσο διάστημα έψαχναν για χρήματα ή τιμαλφή.  Δεν βρήκαν  τίποτε όμως, φεύγοντας αφαίρεσαν  μια κυνηγετική καραμπίνα την οποία πήραν μαζί τους και στη συνέχεια διέφυγαν με το ΙΧΦ  αγροτικό ιδιοκτησίας του ζευγαριού. (φωτογραφίες)

Έχει εξαποληθεί κυνηγητό και έρευνες πραγματοποιούν όλες οι Υπηρεσίες της Αστυνομίας της Δ/νσης Πέλλας  για τον εντοπισμό των ληστών.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να απευθυνθεί στην Ασφάλεια της Έδεσσας.

Ακόμη και όσοι έχουν κλειστά κυκλώματα ασφαλείας στην περιοχή της Καρυδιάς να κάνουν έλεγχο για να βοηθήσουν στον εντοπισμό  των ληστών.

 

Κατηγορία: 

http://tastv.gr/article/listeia-stin-karydia-edessas-anthropokynigito-ap...

tv.gr/article/vrethike-klemmeno-agrotiko-aytto-apo-tin-listeia-stin-karydia-edessas

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments