....

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Ο ΓΑΣ Έδεσσας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για παροχή αιμοπεταλίων για τον νεαρό αθλητή μπάσκετ του Πανεδεσσαïκού Τράπκο Δημήτρη, καλεί του αθλητές, τους γονείς

τους και τους φίλους του συλλόγου, να προσέλθουν στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Έδεσσας για να δώσουν λίγο αίμα για εξέταση. Αν η απάντηση είναι ότι μπορούμε να δώσουμε αιμοπετάλια, δηλώνουμε τα στοιχεία μας καθώς και το όνομα ΤΡΑΠΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (Αιματολογικό «Στοργή») και περιμένουμε πλέον ειδοποίηση για το πότε μπορούμε να πάμε να δώσουμε αιμοπετάλια. Τηλεφωνική επικοινωνία με το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (Αιματολογικό «Στοργή») στο  2313307015 & 2313307011.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας εύχεται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Πρωτάθλημα μίνι αγοριών: ΓΑΣ Έδεσσας – ΑΟΚ Βέροιας: 36-59

Το περασμένο Σάββατο ο ΓΑΣ Έδεσσας ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΑΟΚ Βέροιας σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η ανωτερότητα του ΑΟΚ και ο μεγάλος εκνευρισμός των αθλητών του ΓΑΣ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ καλές άμυνες και το σκορ να είναι χαμηλό με ένα μικρό προβάδισμα του ΑΟΚ 8 – 9.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Βέροιας πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα χάρις στις γρήγορες αντεπιθέσεις που έβγαζε και στα πολλά αμυντικά λάθη του ΓΑΣ. Το ημίχρονο τελείωσε 18-28.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ ξύπνησε και με την επιθετική παρουσία του Μποζίνη μείωσε αρκετά τη διαφορά, κλείνοντας έτσι τη ψαλίδα του σκορ στο 32-41.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήτανε καταστροφικό για τον ΓΑΣ με μεγάλη επιθετική δυστοκία (4 πόντοι) , κακή αμυντική λειτουργία, και τον ΑΟΚ να σκοράρει όπως με μεγάλη ευκολία και να παίρνει την νίκη με σκορ 39-59.

Δεκάλεπτα: 8-9, 18-28(ημιχ.), 32-41, 36-59 (τελικό).

ΓΑΣ Έδεσσας: (Σταυρόπουλος) Σταυρόπουλος Χ. ,  Κύρκος Ν., Σαμπάλης 2, , Μποζίνης 30, Συμεωνίδης , Παπαδόπουλος Τ., Μισσελής, Γάτσος 2, Λουκόφτσης 2, Τέντζερης, Σταυρόπουλος Κ.  ,Αδάμ  Α., Κορδάλης.

 

Πρωτάθλημα μίνι αγοριών Α.Σ. Κεραυνός Άσπρου – ΓΑΣ Έδεσσας: 48-45

Τη περασμένη Κυριακή ο ΓΑΣ ηττήθηκε στο Άσπρο από την ομώνυμη ομάδα με 48-45 στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπυ, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνιση. Το παιχνίδι ήταν ένα τεστ για την επόμενη παρουσία της ομάδα, στο παιδικό πρωτάθλημα της νέας χρονιάς.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο σκοράροντας πολύ συχνά με τις άμυνες να είναι χαλαρές, το σκορ να είναι υψηλό και το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 14-17 υπέρ του ΓΑΣ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο  η εικόνα άλλαξε, οι άμυνες έγινες πιο δυνατές, το σκορ ήταν αρκετά χαμηλό, κυριάρχησαν τα πολλά φάουλ και ενώ το Άσπρο θα πήγαινε με διαφορά 2 πόντων στο ημίχρονο, 5” πριν τη λήξη ο Σταυρόπουλος Χ. με τρίποντο έδωσε το μικρότερο προβάδισμα στον ΓΑΣ και το ημίχρονο τελείωσε στο 23-24.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν απόλυτα ισορροπημένο, οι άμυνες πολύ δυνατές, τα λάθη και από τους δύο αντιπάλους πολλά και αδικαιολόγητα, και έτσι το δεκάλεπτο τελείωσε με 32-33 υπέρ του ΓΑΣ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε ένα πραγματικό ντέρμπυ, με τις δύο ομάδες η μία να σκοράρει και η άλλη να απαντάει άμεσα, κυρίως από την γραμμή των 6.75. Στο τελευταίο λεπτό δόθηκε πραγματική μάχη. Στα 35” πριν από τη λήξη του παιχνιδιού και ενώ το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 45-45, η ομάδα του  Κεραυνού  κατάφερε να σκοράρει ένα πολύ σημαντικό 3πόντο. Στην επαναφορά ο ΓΑΣ δέχθηκε φάουλ και αμέσως ο κόουτς Αργυρός ζήτησε τάιμ-άουτ.  Η επαναφορά έγινε, η μπάλα γύρισε και ο Σταυρόπουλος Χ. αστόχησε σε σουτ 3 πόντων εναντίον τριών αντιπάλων και έτσι  το παιχνίδι τελείωσε με 48-45.

Ήταν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Η ομάδα πλέον «μεγαλώνει» και προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο παιδικό πρωτάθλημα της νέας περιόδου.   

Δεκάλεπτα: 14-17, 23-24 (ημιχ.), 32-33, 48-45 (τελικό).

ΓΑΣ Έδεσσας: (Σταυρόπουλος) Σταυρόπουλος Χ. 25,  Κύρκος Ν., Σαμπάλης , Μποζίνης 10, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος. , Μισσελής, Γάτσος , Λουκόφτσης  2,  Τέντζερης,  Σταυρόπουλος Κ., Αδάμ Α., Κορδάλης 6

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments