....

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

DSCF0028
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων, με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Σκύδρας και πλήθος κόσμου ιδιαίτερα νέων γυναικών έδωσαν ηχηρό παρών και ενδιαφέρον για την πρόληψη του καρκίνου.

Ο Σύλλογος θέλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες προς το Δήμο Σκύδρας  για την αμέριστη βοήθεια ώστε να γίνει η συγκεκριμένη ημερίδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χοΐδη, γιατί από την πρώτη στιγμή μας υποστήριξε και μας βοήθησε με κάθε τρόπο. Με την παρουσία τους τίμησαν το Σύλλογο ο κ. Χοΐδης, η κα Τζάκρη, ο κ. Τζαμτζής και πλήθος κόσμου.

Επίσης να ευχαριστήσουμε και τους ιατρούς που πλαισίωσαν την ημερίδα, τον κ. Μακρίδη Διευθυντή  Α’ χειρουργικής Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και τον κ. Σιάντση Κλινικό Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπευτή, οι οποίοι με τις ομιλίες τους κάλυψαν άριστα το θέμα.

Ευχή του Συλλόγου, από την ενημέρωση που έγινε να αφυπνιστούν οι γυναίκες και έστω  μια γυναίκα προλάβει τον καρκίνο του μαστού μέσω της πρόληψης , εμείς θα έχουμε πετύχει στο έργο μας.

 

Παρακολουθήστε βίντεο των κυρίων Χ. Μακρίδη και Λ. Σιάντση.

{flv}hmerida{/flv}

Σχόλια - Facebook Comments