....

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΊΑΣ : ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ Ι.ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Πανσόφου Αικατερίνης, πανηγυρίζει το φερώνυμο ιερό παρεκκλήσιο της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών (δίπλα στον ΟΤΕ).


ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11
6:00 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός.8:30 μ.μ. Απόδειπνο και Χαιρετισμοί της αγίας Αικατερίνης.


ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11
7:30 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.5:00 μ.μ. Εσπερινός, Παράκλησις και Εγκώμια της αγίας Αικατερίνης.

Κατά την διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα τίθεται σε προσκύνηση τμήμα του χαριτοβρύτου ιερού λειψάνου της αγίας Αικατερίνης.

 

 

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

 
 
 
 

ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 


Κατά τη διάρκεια της νηστείας των Χριστουγέννων στο ιερό παρεκκλήσιο της αγίας Αικατερίνης Γιαννιτσών (παραπλεύρως Ο.Τ.Ε.) θα τελείται Σαρανταλείτουργο.


- Οι ιερές ακολουθίες του Όρθρου και της Θ. Λειτουργίας τελούνται κάθε πρωί από 07.30 έως 09.30 εκτός Τρίτης και Παρασκευής πρωί (λόγω των δύο αγρυπνιών που θα γίνονται).
- Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη βράδυ θα γίνεται Αγρυπνία από τις 21.00 έως 00.15.
 
Δίπτυχα για αναγραφή ονομάτων διατίθενται στο γραφείο του Ιερού Ναού, όπου και θα παραδίδονται μαζί με τα δώρα για μνημόνευση (πρόσφορο, λαμπάδες, θυμίαμα, λάδι, κρασί).

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ανέγερση του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών.

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, το βράδυ, από 20.30 έως 0.30, στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών θα τελεσθεί Αγρυπνία εις τιμήν και μνήμην του αγίου ενδόξου και πανευφήμου αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments