....

ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Ημερίδα ιατρικού ενδιαφέροντος με θέμα «Σύγχρονες προσεγγίσεις στην αποκατάσταση των παιδιών με κοχλιακό εμφύτευμα ή ακουστικά βαρηκοΐας» διοργανώνεται την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 και ώρες 11:00 – 14:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Έδεσσας.

 

 

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά προσκαλεί τους εκπροσώπους όλων των τοπικών φορέων και τους ενδιαφερόμενους πολίτες να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν την ημερίδα η οποία αφορά ένα σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας και κοινωνικής ευαισθησίας.

Η υψηλού επιπέδου εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε συνεργασία με την A΄ Ω.Ρ.Λ. Πανεπιστημιακή Κλινική και συγκεκριμένα το Κέντρο Κοχλιακών Εμφυτεύσεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “ΑΧΕΠΑ”, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕΔΔΥ) Πέλλας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

 

 

 

18/1/17

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments