....

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ “GROW GREEK TOURISM ONLINE” ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

 
Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο σε ψηφιακές δεξιότητες για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού - των Ξενοδοχείων, των Καταλυμάτων, των Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων / Σκαφών και της Εστίασης, αλλά και όσων επαγγελματιών επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο με στόχο να αναπτύξουν την επιχείρησή τους


Στις 23 Νοεμβρίου, 5μ.μ. - 7μ.μ, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν το εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Νομό Πέλλας (Διοικητήριο Έδεσσας, Αίθουσα Συσκέψεων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Grow Greek Tourism Online” με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Το "Grow Greek Tourism Online" αποτελεί μια πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Μέσα από το σεμινάριο, οι επαγγελματίες του Τουρισμού θα ενημερωθούν για επιτυχημένες τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και στη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους, όπως ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Google My Business, Google Adwords, Google Maps, κλπ. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2016, έχουν υλοποιηθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια σε περισσότερες από 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.
Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ:
https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-makedonia/regist...


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments