....

Η Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ FRUIT LOGISTICA 2017

Η Π.Ε. Πέλλας στη διεθνή έκθεση FRUIT LOGISTICA 2017 – Κάλεσμα της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνάς Αηδονά στους τοπικούς επιχειρηματίες να δηλώσουν συμμετοχή

 

Στη Διεθνή Έκθεση FRUIT LOGISTICA 2017 που διοργανώνεται στο Βερολίνο, στο διάστημα 8 – 10 Φεβρουαρίου 2017 θα συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Berlin ExpoCenter City.

 

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά προσκαλεί όλους τους τοπικούς επαγγελματίες του κλάδου των φρούτων και λαχανικών και όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση και, έτσι, να προβληθούν τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα που παράγονται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Η στήριξη και ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας αποτελεί κορυφαία αναπτυξιακή επιλογή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η οποία γίνεται πράξη με τη συμμετοχή των δυναμικών επιχειρήσεων του αγροτοδιατροφικού τομέα της περιοχής μας στις κυριότερες διεθνείς διοργανώσεις.

 

Η έκθεση αποτελεί κορυφαία συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, τεχνογνωσίας και βολιδοσκόπησης των περιθωρίων για συνεργασίες με εκπροσώπους εταιριών από την παγκόσμια αγορά.

 

Η γκάμα των προϊόντων που πρόκειται να προβληθούν στην έκθεση περιλαμβάνει, εκτός από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και βότανα, βιολογικά προϊόντα, λουλούδια και φυτά, ενώ, θα παρουσιαστούν προτάσεις αποθήκευσης – συσκευασίας – μεταφοράς και παρουσίασης προϊόντων καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές εφαρμογές του ευρύτερου αγροτοδιατροφικού κλάδου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση την οποία θα αποστείλουν στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας μέσω φαξ (2310 – 989348) ή μέσω email (papasf0@gmail.com ή rdo@pkm.gov.gr) μέχρι την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Κατερίνα Καλαϊτζίδου, υπάλληλο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο τηλέφωνο 23813 – 51398 ή 23813 – 51209 και μέσω email: kkalaitzidou@pella.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments