....

Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΤΗΝ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Πολιτική κόντρα με εκατέρωθεν πυρά σημειώθηκε στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή ανάμεσα στους Δ. Βέττα, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Λιάνα Κανέλλη.

«Η αξιολόγηση θα είναι επιτυχής όταν φέρει σημαντικές αλλαγές στις συλλογικές διαπραγματεύσεις και δεν φέρει νέα μέτρα και φόρους», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.

Ενώ η απάντηση της Άννας Ασημακοπούλου ήταν άμεση. «Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Τα πράγματα είναι στάσιμα». Από την πλευρά του ΚΚΕ η Λιάνα Κανέλλη, υπογράμμισε πως «Δεν βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμασταν. Η κατάσταση στην κοινωνία έχει χειροτερέψει δραματικά. Σίγουρα θα έρθουν καινούρια μέτρα. Πέρα από αυτά που ψηφίστηκαν».

Η κ. Ασημακοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας πως:

«Υπάρχει σύγχυση και πανικός στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Δεν υπάρχει ούτε στρατηγική, ούτε διαπραγμάτευση»

Ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας σημείωσε πως: «Η διαπραγμάτευση είναι σκληρή. Η δηλώσεις του Σόιμπλε δεν είναι καθόλου τυχαίες» Επίσης τόνισε πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο αφορολόγητο.

Επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στην Λιάνα Κανέλλη και την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με τη φράση της βουλευτού του ΚΚΕ «Θέλετε να πεθάνει ο λαός με κομψότητα», προκάλεσε την αντίδραση της κ. Ασημακοπούλου, η οποία απάντησε:

«Μου λέτε σοβαρά ότι θέλουμε να πεθάνει ο ελληνικός λαός; Ναι μόνο το ΚΚΕ ενδιαφέρεται για τον ελληνικό λαό»

Σχετικά με το προσφυγικό η κ. Ασημακοπούλου τόνισε πως: Είναι τεράστια η ευθύνη για το προσφυγικό. Είναι μπάχαλο η κατάσταση». Ενώ η κ. Κανέλλη ανέφερε: «Έχουν χτίσουν τοίχους στο προσφυγικό. Η θέση μας να είναι να μεταφερθούν οι πρόσφυγες από τα νησιά».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments