....

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σκοπό να παραδώσει τη χώρα στις ορέξεις των προθύμων. Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ενημερώνει  ότι οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προστεθούν σε όσους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζονται έτοιμοι να αποδεχτούν τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ και του κυρίου Σόιμπλε. Η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νομοθέτηση επιπλέον μέτρων και η κυβέρνηση θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την επιτροπεία.

Ήδη λαμβάνονται μέτρα κοινωνικής πολιτικής με κορυφαίο την παροχή της δέκατης τρίτης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους. Επίσης αναστέλλεται η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου που σήκωσαν το βάρος της προσφυγικής κρίσης. Η πρώτη αριστερή Κυβέρνηση της χώρας παραμένει σταθερή στη δέσμευση της ότι τα πλεονάσματα που προκύπτουν θα διατεθούν για την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση.

Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης αντί να επιδεικνύουν το μένος τους κατά της κοινωνίας και να μέμφονται την κυβέρνηση που ασκεί κοινωνική πολιτική, θα ήταν χρήσιμο να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το ΔΝΤ. 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments