....

Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΈΔΕΣΣΑΣ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΟΥ;

 

 

 

Η κεντροαριστερά στηρίζει για Δήμαρχο Έδεσσας τον κ. Γιάννου;


   Προφανώς ο κ. Γιάννου θεωρεί ότι η κομματική εκδήλωση της Κεντροαριστεράς για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του κ. Καμίνη που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα είναι ένα από τα μνημόσυνα ή τις κοινωνικές εκδηλώσεις που περιφέρεται προς άγρα ψήφων, έτσι λοιπόν δεν έχασε την ευκαιρία να παρευρεθεί. Όπως το ακούτε αγαπητοί αναγνώστες της σελίδας μας, το πιο προβεβλημένο στέλεχος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο Νομό μας, αλλά και υποστηριζόμενος Δήμαρχος της Ν.Δ. το 2010 και το 2014 παρευρέθη σε κομματική εκδήλωση για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς!!!


   Φυσικά θα πείτε έλα βρε αδερφέ είναι Δήμαρχος και όφειλε να υποδεχθεί έναν συνάδελφο του στον τόπο του. Δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί ο κ. Καμίνης δεν επισκέφθηκε τον νομό μας, τον Νομό Πέλλας   επίσημα σαν Δήμαρχος Αθηναίων, αλλά ήρθε στην Πέλλα ως υποψήφιος Αρχηγός της Κεντροαριστεράς. 

Στην πολιτική τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς το συγκεκριμένο γεγονός έχει βαρύνουσα πολιτική σημασία, διότι φαίνεται ότι υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της παράταξης του κ. Σόντρα και του κ. Γιάννου. Απροσδόκητο; Όχι αφού  η ήπια έως ανύπαρκτη αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο  ανοίγει το δρόμο για εκατέρωθεν στήριξη τόσο σε αυτοδιοικητικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

   
   Η αλλαγή πλεύσης στα πολιτικά σχέδια του κ. Γιάννου έχουν προέλθει από την πρόσφατη επιστροφή του από την Αθήνα, όπου δεν φάνηκε να κερδίζει έδαφος και να υποστηρίζεται η ενδεχόμενη κάθοδος του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Έτσι λοιπόν ο κ. Γιάννου δεν χάνει τον χρόνο του και δεν διστάζει να χτυπήσει την πόρτα της αριστεράς, της κεντροαριστεράς ακόμα και της ακροδεξιάς(αυτούς τους έχει εδώ και χρόνια στο γραφείο του) για λίγα δευτερόλεπτα χειροκροτήματος.


   Ο κ. Γιάννου ως γνωστός θιασώτης της λογικής <<ο σκοπός αγιάζει τα μέσα>>, εμφανίζεται άλλοτε με τον μανδύα του γνήσιου νεοδημοκράτη (γελάνε και οι πέτρες) και άλλοτε με το ζιβάγκο του σοσιαλιστή, λέγοντας τους όπως ο αείμνηστος Χριστόδουλος:<<Εγώ σας πάω όλους>>.

 

Η ΝΟΔΕ Πέλλας είναι φυσικό να μην αντιδρά στα τερτίπια του κ. Γιάννου και αυτό γιατί χάρη σε αυτόν οφείλει την άλωση της προοδευτικής παράταξης στον Δήμο Έδεσσας.


  Τέλος όσο για τους <<Συντρόφους>> του ΠΑΣΟΚ είναι λυπηρό να υποδέχονται στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, αυτόν που τους πήρε την Δημαρχία δύο φορές και από παράταξη του 55% στον Δήμο Έδεσσας τους οδήγησε στο ταπεινωτικό 25%.

Θέλω ειλικρινά να αναλογιστούν με την πράξη τους αυτή πόσο πολύ συνέθλιψαν το ηθικό όλων αυτών των ανθρώπων που έχουν δώσει μάχες για την Δημοκρατική Παράταξη του Δήμου Έδεσσας για να μην περάσει η λαίλαπα της συντηρητικής παράταξης του κ. Γιάννου.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments