....

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ

kalanta_dsxo_sotiras

 

Την περασμένη Πέμπτη στις 22/12/2011 το απόγευμα στις 18:30 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δημοτικού σχολείου Σωτήρας Έδεσσας.

 

Ο προϊστάμενος του σχολείου Μουρατίδης Ανδρέας και ο δάσκαλος Τυρπάνης Γιώργος επιμελήθηκαν, οργάνωσαν και παρουσίασαν μια πραγματικά άρτια από κάθε πλευρά Χριστουγεννιάτικη Γιορτή σε υποδειγματικό επίπεδο θα έλεγα έτσι όπως αρμόζει σε εκπαιδευτικούς με όρεξη και μεράκι για το λειτούργημα που επιτελούν.

Μέσα σε μια γεμάτη και ζεστή αίθουσα και ενώ έξω όλα ήταν κάτασπρα από το κατάλευκο σεντόνι του χιονιά, παρουσία όλων των γονέων και συγγενών των μαθητών, του προέδρου κ. Δούμτση και σχολικού συμβούλου κ. Α. Παππού, κατάφεραν οι μικροί μαθητές του σχολείου με τα ποιήματα, την ανάγνωση κειμένων και τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους να ταξιδέψουν τα ακροατήριο πέρα εκεί μακριά στα Άγια μέρη της Βηθλεέμ.

Αξιοσημείωτη και πολύ αξιέπαινη η πρωτοβουλία των δασκάλων με την απονομή επαίνου και σχετικού αναμνηστικού δώρου σε 6 μαθητές των Δημοτικών σχολείων Σωτήρας και Μαργαρίτας, που πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της πατρίδας μας.

Τέλος δόθηκαν στους 13 μαθητές τους σχολείου και τα σχετικά δώρα, μόνο που Αη Βασίλης φέτος ήταν η Προεδρεία της Βουλής των Ελλήνων τη οποία θερμά ευχαρίστησαν δημοσίως και οι Δάσκαλοι.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το σχετικό μπουφέ που ετοίμασαν οι μητέρες–γονείς των παιδιών όπου πρόλαβε και παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου.

 

Παρακολουθήστε το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ.

{flv}kalanta_ds_sotiras{/flv}

Σχόλια - Facebook Comments