....

Η ELPEN ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ 8Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ + ΈΚΘΕΣΗ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ»

 

Η σημαντικότερη Επιστημονική - Εκπαιδευτική Διοργάνωση με 125 Ομιλητές, 53 Ομιλίες,

14 Στρογγυλά Τραπέζια

 

Η ELPEN στηρίζει τους έλληνες φαρμακοποιούς συμμετέχοντας σε επιμορφωτικές ενέργειες που προωθούν την επαγγελματική εξέλιξή τους σ’ ένα σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον

 

Στην 3η θέση ψηφίστηκε η ELPEN από τους συνέδρους ως εταιρία που στηρίζει την επιμόρφωση του επαγγελματία υγεία

 

 

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017. Η ELPEN, η πρωτοπόρος Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία και το τμήμα Consumer Health Care, στήριξε για 5η συνεχή χρονιά την 8η Διημερίδα + Έκθεση «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ». Η Διημερίδα πραγματοποιήθηκε Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan Expo» και την παρακολούθησαν πάνω από 6.700 επαγγελματίες υγείας.

 

Κατά τη διάρκεια της Διημερίδας, η ELPEN παρουσίασε για πρώτη φορά από τη νέα σειρά artia by ELPEN, τα προϊόντα για την ανακούφιση των ανθρώπων με δερματικούς ερεθισμούς και συμπτώματα ακτινικής δερματίτιδας. Φυσικής προέλευσης, έχουν προκύψει κατόπιν εξειδικευμένης επιστημονικής έρευνας της ELPEN με στόχο την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση των αναστρέψιμων δερματικών αλλοιώσεων, όπως ξηρότητα, ερύθημα, κνησμός, αίσθημα καύσου, απολέπιση, ελαφρά εγκαύματα που προκαλούνται από την έκθεση της επιδερμίδας σε ακτινοβολία.

Η ELPEN στηρίζει διαχρονικά ενέργειες που στόχο έχουν την επιμόρφωση και εξέλιξη του έλληνα φαρμακοποιού μέσα από την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών,  προσαρμοσμένων στις νέες εξελίξεις και ανάγκες των πελατών, καθώς και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του φαρμακείου και του επιστημονικού κύρους του. Η στήριξη αυτή αναγνωρίστηκε απ’ όλους τους συνέδρους καθώς σε βράβευση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, με real time ψηφοφορία των συνέδρων για τις εταιρείες που επενδύουν ενεργά στην ανάδειξη του επιστημονικού ρόλου των επαγγελματιών υγείας, η ELPEN ψηφίστηκε στην 3η θέση.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με

την Αλεξία Rospars, στο 211 1865428

 

Επισκεφτείτε μας στο www.elpen.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments