....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ "ΟΣΚΑΡ¨ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ 2018 [VIDEO]

 

Η Ελλάδα κατέκτησε το «ΌΣΚΑΡ» καλύτερης τουριστικής ταινίας για το 2018!

Οι εικόνες απαράμιλλης ελληνικής ομορφιάς που κατέγραψε στην κάμερα του ο εξαιρετικός σκηνοθέτης Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας και προβάλλονται στο βίντεο του ΕΟΤ «Greece, a 365 day destination”, έκαναν εκατομμύρια χρήστες απο 136 χώρες, να το ξεχωρίσουν ανάμεσα σε 29 υποψηφιότητες και να το ψηφίσουν πανηγυρικά, φέρνοντας τη χώρα μας στη 1η θέση με το βραβείο"People´s Choice" Award World´s Best Tourism Film 2018» στην τελετή απονομής βραβείων που διοργάνωσε η Διεθνής Επιτροπή Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών στη Βιέννη.

Η ταινία https://bit.ly/2DoqQNQ γυρίστηκε απο τις κορυφές του Ολύμπου και της Πίνδου, μέχρι τα Ζαγοροχώρια, τις Κυκλάδες και τον βυθό της θάλασσας. Το βραβείο"People´s Choice" Award World´s Best Tourism Film 2018» είναι η 8η κατά σειρά διάκριση που κατακτά το σποτ του ΕΟΤ σε διεθνή φεστιβάλ.

Το βίντεο έχει μεταφραστεί σε 7 γλώσσες, Αραβικά Κινέζικα, Ρωσικά, Γερμανικά, Ιταλικά Ισπανικά και Σέρβικα προκειμένου να προβληθεί σε διεθνή κανάλια και σε πτήσεις μεγάλων αποστάσων. Συγχαρητήρια σε όλους!

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments