....

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΙΛΙΝΤΕΝΣΚΑ ΜΑΚΕΝΤΟΝΙΑ"

 

 

«Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ οδήγησε τη χώρα σε υποταγή, αποδεχόμενος μια λύση στη διαφωνία του ονόματος erga omnes και έκανε προσπάθειες για την επίτευξη αυτού του σεναρίου », δήλωσε από το κόμμα της Αριστεράς ο Ντιμίταρ Απάτσιεφ, που επισκέφθηκε τον Γενικό Εισαγγελέα με μέλη του κόμματος, όπου υπέβαλε μήνυση κατά του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, για παραβίαση της συνταγματικής τάξης του κράτους.
 
 


Προέτρεψε μάλιστα την εισαγγελική αρχή να κινηθεί νομικά κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμίτροφ, λόγω της δήλωσής του ότι μια τέτοια λύση είναι αποδεκτή.
 
 
Ωστόσο,  από κυβερνητικές πηγές  ήρθε η απάντηση ότι η κυβέρνηση εργάζεται  υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ αποκλειστικά για το συμφέρον του κράτους και των πολιτών του, σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας.
 
 
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι «η κυβέρνηση πιστεύει στο κράτος δικαίου και προς αυτήν την κατεύθυνση κάθε πολίτης, πολιτική οντότητα ή μη κυβερνητική οργάνωση, έχουν το δικαίωμα να καταγγέλουν ή να μηνύουν στα αρμόδια όργανα».
 
 
Επιπλέον, το SDSM, δήλωσε ότι η ηγεσία της «Αριστεράς» δρα ενάντια στα στρατηγικά συμφέροντα της χώρας και προσπαθεί να εμποδίσει την ένταξη της στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
 
 Προσθέτει ότι ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ εργάζεται για το συμφέρον των πολιτών και του κράτους, προκειμένου να επιτύχει το στόχο της ενσωμάτωσης στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
 
 
( Στοιχεία από kanal5.mk)
 
 
--

The Hellenic Information Team

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments