....

ΧΡΥΣΗ Η ΕΔΕΣΣΑΙΑ ΜΑΛΙΓΚΑ ΣΤΟ 7th ZRENJANIN OPEN ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Την 1η θέση κατάφερε να κατακτήσει η αθλήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μαλίγκα Έλενα στο Διεθνές Πρωτάθλημα 7th Zrenjanin Open 2017 που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 12 Μαρτίου στη πόλη του Ζρενιανιν Βόρεια της Σερβίας(Βοϊβοντίνα). Διαβάστε την ανακοίνωση της σχολής:

«Η Μαλίγκα Έλενα συμμετείχε με την επίλεκτη Ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος, αγωνίστηκε στην κατηγορία των – 51 κιλά Κορασίδων και στάθηκε άξια εκπρόσωπος της πόλης μας αλλά και της χώρας μας αφού σήκωσε την Ελληνική σημαία στο 1ο σκαλί του βάθρου.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από την Ελλάδα, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία και Μαυροβούνιο.

Η Ελληνική αποστολή αγωνίστηκε το Σάββατο 12/3 στο Βελιγράδι στο 13th Omega Cup και την Κυριακή 13/3 στο 7th Zrenjanin Open με 75 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες πανπαίδων/ πανκορασίδων και Παίδων/Κορασίδωνάφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αφού κατάφερε να πάρει την 1η θέση στην Γενική κατάταξη και στις δύο διοργανώσεις που συμμετείχε αναδεικνύοντας έτσι το αναπτυξιακό έργο της ΕΤΑΒΕ.



Η Μαλίγκα Έλενα συνοδευόταν από την προπονήτρια της Μπιρόζη Αναστασία που είναι προπονήτρια και στα κλιμάκια της Εταβε. Την 1Η ημέρα η συμμετοχή της στο 13th Omega Cup δεν ήταν και η καλύτερη αφού έχασε από την Σκοπιανή αθλήτρια 18-16 τελευταία στιγμή και αφού είχε το προβάδισμα σε όλον τον αγώνα πριν προλάβει να μπει στα μετάλλια αυτό όμως την έκανε να πεισμώσει δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό και φτάνοντας μετα από 3 αγώνες στην 1η θέση της κατηγορίας των – 51 κιλά κορασίδων στο 7th Zrenjanin Open.

Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται δυναμικά αφού το δίμηνο που ακολουθεί είναι γεμάτο με σημαντικές διοργανώσεις: Πανελλήνιο Ανδρών / Γυναικών, Πανελλήνιο σχολικό, Πανευρωπαϊκο Κύπελλο, 2ο Προκρτιματικό ΕΤΑΒΕ.

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι αθλήτριες μας Νάνου Ιωάννα και Πόζαρλη Αθηνά παρευρίσκονται στα προπονητήρια της ΕΤΑΒΕ όπου πραγματοποιείται η 2η προπόνηση τον επίλεκτων ομάδων-εφήβων νεανίδων για το 2017.»

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments