....

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΕ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

orxistra_xorodia

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΞ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες

σε Κρύα Βρύση και Γιαννιτσά

Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας, υποδέχεται φέτος τα Χριστούγεννα με πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις και με κέντρο βάρους τις δύο μεγάλες Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στην Κρύα Βρύση και στα Γιαννιτσά.

Πιο συγκεκριμένα, πέραν των μαθητικών εκδηλώσεων, όπου οι καθηγητές και οι μαθητές θα προβάλλουν την εξαμηνιαία καλλιτεχνική τους εργασία, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι δύο μεγάλες Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες του Ωδείου, οι οποίες φέτος θα διοργανωθούν στην Κρύα Βρύση (Κυριακή 11/12 και ώρα 20.00, Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης) και στα Γιαννιτσά (Σάββατο 17/12 και ώρα 20.00, Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών).

Στις Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες θα παρουσιαστούν τα σύνολα του Ωδείου όπως η Βυζαντινή Χορωδία και Παραδοσιακή Ορχήστρα, η Παιδική Χορωδία, η Χορωδία Νέων, η Μικτή Χορωδία, το σύνολο βιολιών της Μάχης Κυπραίου και φυσικά η Ορχήστρα του Ωδείου σε ορχηστρικά έργα καθώς και σε σύμπραξη με τις χορωδίες. Επίσης, να σημειωθεί ότι στην συναυλία των Γιαννιτσών θα συμμετέχει και η Χορωδία της Δ.Ε. Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στην Κρύα Βρύση την συναυλία θα ανοίξει, ως «οικοδέσποινα», η Χορωδία Κρύας Βρύσης.

Έτσι, στόχος του Ωδείου είναι οι Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες να αποτελέσουν πολιτιστικό σημείο αναφοράς για τον Δήμο Πέλλας.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια των συναυλιών έχει ο Διευθυντής του Ωδείου, Γιάννης Ανδρόνογλου.

Σχόλια - Facebook Comments