....

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ 175,1%. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Το έγκλημα λοιπόν ηταν προμελετημένο και αφορούσε την εκποίηση ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, την βαλιτσοποίηση τους και την φυγάδευση τους στο εξωτερικό.


Στο μεσοδιάστημα, άθλιοι ραγκουσηδες με περγαμηνές οσφυοκαμπτων,
εκπονουσαν περισπουδαστους φιλιππικους στα κανάλια των απατεώνων, περί ταξιτζήδων, φορτηγατζηδων, κομμωτών, σχεδιαστών μόδας, ΔΥ κλπ.

Όταν μιλούν οι αριθμοί, οι απατεώνες της δημοσιογραφίας και της πολιτικής καλό ειναι να το βουλωνουν. Θα έχουν όλον τον χρόνο να μιλήσουν όταν επανέλθει ένας Πεπόνης στην έδρα του ειδικού δικαστηρίου. (Ελπίζουμε ολόψυχα να μην χρειαστεί στρατοδικείο)

Στα 23,1 δισ. ευρώ, ή στο 12,7% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης για το 2013, σύμφωνα με τα δημοσιονομικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ. Το ενοποιημένο χρέος της Γενικής Κυβέρνησης σε ονομαστικές τιμές στο τέλος
του 2013 ανήλθε στα 318,7 δισ. ευρώ, ή στο 175,1% του ΑΕΠ.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία καταρτίστηκαν στο πλαίσιο της πρώτης κοινοποίησης Διαδικασίας Υπερβολικού Ελλείμματος (ΔΥΕ) του 2014 και υποβλήθηκαν σε εκπλήρωση των υποχρεώσεων της Χώρας στη Eurostat κατ’ εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κανονισμού (EC) 479/2009, όπως τροποποιηθείς ισχύει.

krauges.blogspot.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments