....

ΧΗΡΑ ΣΤΗΝ BΡΕΤΑΝΙΑ: ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;

Ο άντρας της πέθανε στον καναπέ μια νύχτα που τον έδιωξε από το κρεβάτι!

Χήρα στην Bρετανία: Είμαι με τον αδερφό του άντρα μου για τα παιδιά μου

 

Η 33χρονη Άσλεϊ Μάρεϊ, έχασε ξαφνικά τον άντρα της ένα βράδυ που τον έδιωξε από το κρεβατι, μετάσ από καυγά ότι αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στην δουλειά παρά στην οικογένειά του. Ο σύζυγός της άφησε την τελευταία του πνοή στον καναπέ το εκείνο το βράδυ και τώρα, η Άσλεϊ μιλάει δημόσια ώστε να προτρέψει τα ζευγάρια να κλείνουν την ημέρα τους με ένα φιλί.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα μαθεύτηκε ότι η χήρα Άσλεϊ έχει ήδη συνάψει σχέση με τον αδελφό του συζύγου της, δηλαδή με τον κουνιάδο. Η είδηση προκάλεσε την οργή της οικογένειας του εκλιπόντος Μάικι. Έφτασαν σε σημείο χήρα και ο 36χρονος κουνιάδος Κρις να ανεβάζουν φωτογραφίες τους σε πολύ αγαπημένες και τρυφερές στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κηδεία του... μακαρίτη.

Η Άσλεϊ Μάρεϊ αποφάσισε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τη νέα σχέση της. Λέει, λοιπόν, πώς «πήγε» στα ψέματα με τον αδελφό του άνδρα της για χάρη των παιδιών της. «Δεν υπάρχει έρωτας», επιμένει η χήρα, «απλά ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με την παρουσία ενός άνδρα στο σπίτι».

Η μητέρα των τριών παιδιών εξήγησε ότι ο Κρις μένει στο σπίτι τους στο Σόμερσετ και κοιμάται σε άλλο δωμάτιο και όχι στο υπνοδωμάτιό της. «Όταν πέθανε ο Μάικι ο Κρις ήταν ο πρώτος που έσπευσε να με παρηγορήσει», είπε στην MailOnline. «Ήμουν συντετριμμένη, ήταν τεράστια παρηγοριά όχι μόνο για μένα αλλά και για τα παιδιά», πρόσθεσε. «Τα παιδιά τον λατρεύουν και συμπληρώνει το κενό του πατέρα τους. Προσποιούμαστε πως έχουμε σχέση για χάρη των παιδιών», κατέληξε.

Ο τελευταίος καυγάς

«Μαλώσαμε για τις πολύωρες βάρδιες του στη δουλειά», θυμάται η Άσλεϊ και συνεχίζει, «ήταν ένας ομηρικός καβγάς. Δεν καταφέραμε να τα βρούμε πριν τον ύπνο και τον του είπα να πάει να κοιμηθεί στον καναπέ». Ο 36χρονος Μάικι εργαζόταν ως καθαριστής χαλιών. Έκανε υπερωρίες για να μαζέψει χρήματα για ένα ταξίδι με την Άσλεϊ στην Πράγα με αφορμή την επέτειο του γάμου τους.

«Δούλευε 16 ώρες την ημέρα, επτά μέρες την εβδομάδα. Ήταν τελείως εξαντλημένος και εξουθενωμένος, έκανε τα πάντα για να μας βλέπει να χαμογελάμε», λέει η 33χρονη από το Σόμερσετ. «Αδιαφορούσε για την υγεία του. Εκείνο το βράδυ γύρισε σπίτι σε μαύρο χάλι. Δεν τον είχα ξαναδεί τόσο κουρασμένο. Νευρίασα γιατί δεν ήθελε να τον βλέπω έτσι. Του γκρίνιαξα και τον έστειλα να κοιμηθεί μόνος του στο σαλόνι. Ήταν λάθος μου, γιατί στην πραγματικότητα τον ήθελα δίπλα μου».

Την επόμενη ημέρα η Άσλεϊ κατάλαβε αμέσως ότι κάτι κακό είχε συμβεί. «Τον βρήκα ξαπλωμένο ακριβώς στην ίδια στάση. Το χρώμα του ήταν κάπως άχρωμο, γκρι. Τον πλησίασα, τον άγγιξα και ήταν παγωμένος. Άρχισα να ουρλιάζω και να τρέχω σαν τρελή στο σπίτι φωνάζοντας: ο Μάικι είναι νεκρός».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments