....

H ΚΥΠΡΑΙΑ ΝΥΦΗ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ (VIDEO)

Ο γαμπρός το έριξε στον χορό αλλά η νύφη έκρινε ότι το θέαμα την ντροπιάζει, με επακόλουθο να τον αφήσει σύξυλο

Σύξυλο άφησε μια 23χρονη σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας τον άνδρα που επρόκειτο να παντρευτεί, καθώς τον είδε μεθυσμένο να χορεύει, έκρινε ότι την ντρόπιαζε και ακύρωσε τον γάμο.

Η κοπέλα και ο γαμπρός προχωρούσαν σε κανονισμένο από τις οικογένειές τους, pre-wedding party, κάτι που αποτελεί παράδοση τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο. Το βράδυ της Τρίτης, σε κοσμική ταβέρνα, στην επαρχία Λευκωσίας, οργανώθηκε το τελετουργικό, σύμφωνα με το οποίο το ζευγάρι ανταλλάσσει δώρα και ο γαμπρός γνωρίζει ολόκληρη την οικογένεια της μέλλουσας συζύγου του, από θειους, θειες, ανιψιουθκια, τζιαι ουλλη την ράτσα της, πριν παντρευτεί και επισήμως.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του pre-wedding party, ο γαμπρός, υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε τον χορό του ταυρομάχου, έναν χορό που μοιάζει με ισπανική ταυρομαχία, ο οποίος είναι δημοφιλής στην Παναγιά της Πάφου και απαιτεί από τον χορευτή ακόμα και να επιτίθεται και να κάνει κινήσεις του ζώου. Ο γαμπρός όπως δήλωσε αργότερα στενός συγγενής του είχε δει τον χορό σε πανηγύρι όταν ήταν μικρός και από τότε έψαχνε την στιγμή για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Το θέαμα μόνο αρεστό δεν ήταν στην 23χρονη, η οποία αποφάσισε να ακυρώσει τον γάμο. Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας και των φίλων του γαμπρού, ήταν ανένδοτη.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, αυτά τα περιστατικά είναι συχνά. Το 2016 μια νύφη παράτησε τον γαμπρό, όταν αυτός απέτυχε ψήσει σούβλα.

 

Για την ιστορία μπορείτε να δείτε παρακάτω τον χορό του ταυρομάχου από μια παρουσίαση που δεν έχει σχέση με το περιστατικό του γάμου

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments