....

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Είναι ιδιαίτερες και ξεχωριστές. Γυναίκες που δεν έχουν τις αναλογίες μοντέλου, το αψεγάδιαστο κορμί και τις ατέλειες που βρίσκεις με το μεγεθυντικό φακό. Έχουν κάποια χαρακτηριστικά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος, συχνά λόγω κληρονομικότητας.
Πολλές φορές, όπως οι ίδιες υποστηρίζουν, γίνονται αντικείμενο χλευασμού, αλλά δεν το βάζουν κάτω. Έχουν μάθει να ζουν με το ξεχωριστό του σώματός τους και θέλουν να δίνουν κουράγιο σε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν το ίδιο. Υπάρχει και μία που η Φύση της χάρισε ένα όμορφο κορμί, αλλά δεν της ήταν αρκετό. Επενέβη στο κορμί της μεταμορφώνοντάς το σε κάτι εξωπραγματικό.
Όποια περίπτωση όμως από αυτές και αν δούμε ένα είναι σίγουρο. Ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική και το πώς θέλει η κάθε γυναίκα να φτιάξει ή να διαθέσει το σώμα της δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο κριτικής.
Ας δούμε τις ιστορίες τους…

Η γυναίκα με τα πελώρια στήθη

woman1
Πολλές γυναίκες καταφεύγουν σήμερα στην πλαστική χειρουργική και υποβάλλονται σε επεμβάσεις με στόχο ένα θελκτικό σώμα. Μία από αυτές είναι και η Beshine, μόνο που αυτή κάπου στην πορεία έχασε την έννοια της λέξης μέτρο. Το 31χρονο μοντέλο από τη Γερμανία, που ακούει στο όνομα Mayra Hills, μεγάλωσε τα στήθη της, κάνοντας το κάθε ένα από αυτά να ζυγίζει 9 κιλά! Το απόκτημά της μπαίνει στο εξωπραγματικό μέγεθος σουτιέν που ίσως οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν καν ότι υφίσταται: στο 32Ζ. «Η Beshine λατρεύει να έχει τα μεγαλύτερα στήθη στον πλανήτη. Πάντα είναι μια περιπέτεια να εμφανίζεσαι στον κόσμο με αυτά» λέει στο blog της.
woman1bwoman1awoman1c


Η πιο μικροκαμωμένη γυναίκα του κόσμου

AMERICAN HORROR STORY: FREAK SHOW "Edward Mordrake, Pt. 1"- Episode 403 (Airs Wednesday, October 22, 10:00 PM e/p) --Pictured: Jyoti Amge as Ma Petite. CR: Michele K. Short/FX
Το Δεκέμβριο του 2011 η Jyoti Kisange Amge πήρε μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η πιο μικροκαμωμένη γυναίκα στον κόσμο. Η μόλις 23 ετών Ινδή ηθοποιός έχει ύψος 62 πόντους εξαιτίας ενός τύπου νανισμού, με τον οποίο γεννήθηκε, που ονομάζεται αχονδροπλασία. Το 2014 το ιδιαίτερο παρουσιαστικό της τής έδωσε μια θέση στο καστ της σειράς «American Horror Story: Freak Show», στο οποίο υποδύθηκε την Ma Petite.
«Είμαι περήφανη που είμαι μικροκαμωμένη» είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Sun». «Έχω τα ίδια όνειρα και τις ίδιες σκέψεις με εσάς. Θα ήθελα να γίνω ηθοποιός στο Χόλυγουντ και να κερδίσω ένα Όσκαρ. Η μόνη διαφορά είναι το ύψος μου» πρόσθεσε.
woman2awoman2cwoman2b


Η «βασίλισσα του κορσέ» με τη μέση-δαχτυλίδι

woman3b
Με την πρώτη ματιά το σώμα της θυμίζει κλεψύδρα. Με τη δεύτερη θα δείτε μια γυναίκα, γεννημένη το 1937, που μοιάζει με ηρωίδα από κόμικ, αλλά είναι 100% αληθινή. Η Cathie Jung αποκαλεί τον εαυτό της «βασίλισσα του κορσέ» και φορώντας κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, έναν από τους 100 κορσέδες που έχει στην συλλογή της κατάφερε να αποκτήσει μέση μόλις 38,1 εκατοστών. Η συρρίκνωση της μέσης της ξεκίνησε το 1985 και τελικά κατάφερε να μπει στο Ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα με την πιο λεπτή μέση στον κόσμο.
woman3woman3awoman3c


Η εικονογραφημένη γυναίκα

woman4
H Julia Gnuse μοιάζει με έναν κινούμενο καμβά μιας και το 95% του σώματός της είναι καλυμμένο με περίπου 400 τατουάζ. Δέρμα μπορεί κανείς να δει μόνο στα αυτιά και τα πόδια της και αυτή η ιδιαιτερότητά του στολισμού του σώματός της ήταν και ο λόγος που μπήκε στα Ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ ή αλλιώς η «εικονoγραφημένη γυναίκα», όπως είναι και το παρατσούκλι της.
Η 58χρονη γυναίκα ξεκίνησε να χτυπάει τατουάζ στα 35 της, σε μια προσπάθεια να κρύψει τα σημάδια που της είχαν αφήσει οι επώδυνες και αντιαισθητικές φουσκάλες που είχε εξαιτίας μιας δερματικής πάθησης, της πορφυρίας. Ακόμα και τώρα, που το σώμα της είναι πλήρως καλυμμένο, οι φουσκάλες συνεχίζουν να βγαίνουν αλλά εκείνη αισθάνεται πλέον αυτοπεποίθηση. «Οι άνθρωποι τώρα με κοιτούν γιατί είμαι σαν κινούμενος καμβάς και όχι εξαιτίας των πληγών μου. Νιώθω αυτοπεποίθηση. Θέλουν να με γνωρίσουν, ενθουσιάζονται με τα τατουάζ μου. Δεν αισθάνομαι φρικιό, αλλά έργο τέχνης» λέει.
woman4aP1100266woman4c


Η γυναίκα με τα γιγάντια πόδια

podia
Φανταστείτε να ήσασταν υποχρεωμένοι να περπατάτε με δύο τεράστια πόδια, το καθένα βάρους 50 κιλών. Όσο και αν αυτό σας ακούγεται σαν σενάριο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, υπάρχει μια γυναίκα που το βιώνει καθημερινά. Η Mandy Sellars πάσχει από μία γενετική μετάλλαξη του γονιδίου PIK3CA, που οδηγεί στην εξωπραγματική ανάπτυξη των ποδιών της. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το ένα από τα δύο πόδια της, (κάτι που η μητέρα της αρνήθηκε να της το κάνουν όταν ήταν παιδί, ώστε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή) το οποίο όμως, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες μεγάλωσε ξανά, αποκτώντας τεράστιες διαστάσεις.
«Όταν βγαίνω έξω οι άνθρωποι με κοιτούν και γελούν, αλλά δεν με νοιάζει. Δεν θα με σταματήσουν από το να ζω. Είμαι περήφανη γι’ αυτό που έχω και χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω και άλλους στην ίδια κατάσταση με μένα να αισθανθούν περισσότερη αυτοπεποίθηση.
Οι γιατροί στο νοσοκομείο Addenbrooke στο Κέιμπριτζ απομόνωσαν πέρσι το ένοχο γονίδιο, που προκαλεί την ασθένεια της Mandy και έφτιαξαν ένα φάρμακο για να περιορίσουν την ανάπτυξη των ποδιών στο μισό.
podia2podia3podisafda

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments