....

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΖΑΜΠΑ

 

 

 

 

Ένα «μακάβριο» τρόπο βρήκε μια Βρετανίδα για να τρώει δωρεάν.

 

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, είναι γνωστή εδώ και χρόνια στον ιερέα Noah Connolly, στο Slough του Berkshire ο οποίος ανέφερε: « Είναι Καθολική και πιστεύει ότι είναι καθήκον της να προσέρχεται σε κάθε μυστήριο της εκκλησίας».

«Σε κάθε κηδεία που έχουμε έρχεται κι αν υπάρχει μετά δεξίωση, βρίσκει τον δρόμο της εκεί χωρίς πρόσκληση», συνέχισε ο ιερωμένος, ο οποίος ορκίζεται πως στα 14 χρόνια που είναι εφημέριος στον τοπικό ναό δεν θυμάται να μην την έχει δει έστω και σε μία κηδεία.

Πρόσφατα μια μητέρα που είχε χάσει την κόρη της, θυμήθηκε ένα σχετικό περιστατικό. Η Catherine Whitehead πέθανε στα 42 της και τρεις εβδομάδες αργότερα η οικογένεια έκανε μνημόσυνο. Συγγενείς και φίλοι της εκλιπούσας είδαν την εν λόγω κυρία να καταφτάνει καβάλα στο ποδήλατό της και να συνομιλεί με τους οικείους.

Η μητέρα της 42 χρονης, Margaret Whitehead δήλωσε στη Βρετανική Mirror: «Έβαλε τον γιο μου Kevin να την πετάξει με το αμάξι από την εκκλησία μέχρι το Ιρλανδικό Κέντρο που θα γινόταν το τραπέζι. Ήταν πολύς κόσμος στην τελετή από τη δουλειά της Catherine, κι έτσι υπέθεσα πως θα ήταν κάποια συνάδελφός της».

Όταν πήγε να της μιλήσει κατάλαβε ότι κάτι δε γνώριζε την κόρη της: «Μου είπε πως εργαζόταν μαζί με την Catherine ως σερβιτόρα. Η κόρη μου δεν δούλεψε ποτέ ως σερβιτόρα». Και φυσικά «έτρωγε από τον μπουφέ σαν να μην υπάρχει αύριο».

Η Margaret ένιωσε πως η συμπεριφορά της άγνωστης ήταν απαράδεκτη: «Πηγαίνει στις κηδείες μόνο όταν υπάρχει δωρεάν φαΐ. Εισβάλει στις ζωές των ανθρώπων όταν είναι αναστατωμένοι και λυπημένοι».

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments