....

ΓΛΕΝΤΙ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΚΑΖΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΑΝΗ ΕΔΕΣΣΑΣ (VIDEO PHOTOS)

Η περίοδος που διανύουμε είναι αυτή που όλη η Μακεδονία βράζει τα τσίπουρά της. Η γλυκιά μυρωδιά αυτή από τον μούστο ο οποίος δίνει αυτόν το γλυκό χυμό και σαν σύνολο ως στέμφυλα παίρνουν το δρόμο τους για το «καζάνι» όπου βράζει , και παράγει το γνωστό ποτό τσίπουρο ποτό ως σήμα κατατεθέν και της περιοχής Έδεσσας.

Έτσι και εμείς ως tastv.gr χθές Σάββατο 22-10-2016 το βράδυ βρεθήκαμε μετά από πρόσκληση των διοργανωτών στο  καζάνι των Καλιώση- Στουγιαννίδη  στο χωριό Πλατάνη Έδεσσας με μια ξεχωριστή όμως παρουσία εκεί στην παρέα του γνωστού παραδοσιακού οργανοπαίκτη Γιαννάκη Ζλατάνη που στην κυριολεξία πρώτα  η μελωδία τους μέθυσε όλους σε μια ξεχωριστή συνάντηση φίλων και συμμαθητών οι οποίοι ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδος και το τσίπουρο ήρθε δεύτερο.

Την συνάντηση αυτή οργάνωσαν οι Χρήστος Σταλένης, ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος και ο Βασίλης Παίσογλου με συντονιστή τον πρώτο και μετά το τέλος αφού όλοι  πέρασαν πολύ όμορφα με εκλεκτούς μεζέδες και πάντα με την συνοδεία του τσίπουρου ανανέωσαν την συνάντησή τους για του χρόνου.

Δείτε απόσπασμα από αυτή την όμορφη συνάντηση στο παρακάτω βίντεό μας.

 

 

 

 

23/10/16

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments